Kézzel írt üzenettel búcsúzik rajongóitól Adele

nlc | 2017. Június 30.
Könnyen lehet, hogy ez a mostani lesz az énekesnő utolsó turnéja. Megindító őszinteséggel búcsúzik rajongóitól.

Tehát ennyi volt. Azután, hogy 15 hónapot úton töltöttünk, elérkeztünk a turné végéhez” – kezdte kézzel írott búcsúüzenetét Adele, július első hétvégéjén szülővárosában, Londonban lép majd fel, a minden bizonnyal telt házas Wembley Stadionban. Amit a rajongók a jegy megvásárlásakor csak sejthettek, most már biztos: történelmi élményben lesz részük.

Adele leveléből ugyanis az is kiolvasható, hogy az énekesnő, aki nem nagy híve a turnézásnak, ennek ellenére mégis több mint 120-szor állt színpadra a világ legkülönbözőbb pontjain, londoni fellépései után felhagy a turnézással.

Ezt a turnét csak miattatok csináltam végig, és remélem, rátok is olyan nagy hatással volt, mint amikor én láthattam élőben a kedvenc előadóimat” – írja az énekesnő, majd hozzáteszi, mindig is az volt a vágya, hogy utolsó koncertjeit Londonban tarthassa majd.

Nem tudom, fogok-e még valaha turnézni, szóval az utolsó koncertjeimet mindenképp otthon szerettem volna tartani. Köszönöm a kedvességeteket, a határtalan szereteteteket és azt, hogy elkísértetek ezen az úton. Életem hátralevő részében is emlékezni fogok rá. Szeretlek benneteket. Jó éjszakát, Adele.

Olvass még többet Adele-ról az NLCafé oldalán: 

 

Exit mobile version