Élete legjobb munkáját kapta meg Gundel Takács Gábor

nlc | 2017. Július 20.
Gundel Takács Gábor az álommunkájáról beszélt, és közben kitért arra is, hogy mi az, amit viszont nagyon hiányol az életéből.

Gundel Takács Gábor idén februárban mondott fel a köztévénél, és azóta rendezvények és sportesemények rendszeres házigazdája – most éppen a hazánkban zajló vizes világbajnokság balatonfüredi helyszínén dolgozik.

“Azt hiszem, hogy ez életem legjobb munkája! Kint vagyok a Balaton partján, nézem az ország eddigi legnagyobb sporteseményét, ráadásul még arra is jut időm, hogy élvezzem a várost. Fantasztikus, hogy a világ minden tájáról itt vannak a sportolók, és ennek köszönhetően egy egészen új hangulatot kapott Balatonfüred” – áradozott Gundel Takács Gábor, aki naponta közvetít a lelátón ülő nézőknek a világversenyről.

Ám a Blikknek elárulta azt is, hogy egyvalami nagyon hiányzik az életéből, de valószínűleg már nem sokáig kell nélkülöznie. “Bevallom, hiányzik a kvízműsorok izgalma. A tervek szerint a közeljövőben újra lesz televíziós vetélkedőm, de egyelőre folynak a tárgyalások, így konkrétumról nem beszélhetek” – mondta.

 

Exit mobile version