Szabó Zsófi gyereket vár, a terhességéről most beszél először

nlc | 2017. Július 20.
Szabó Zsófit rengetegen faggatták, hogy mikor jön végre a baba. Most a Story magazinban bejelentette, hogy túl van a kritikus három hónapon, és nagyon várják az új családtagot – legyen fiú vagy lány.

Szabó Zsófit folyamatosan azzal zaklatták, hogy mikor esik már teherbe. A műsorvezető és férje, Kiss Zsolt tavaly ősszel házasodtak össze, nemrég pedig végre Zsófiék megtalálták álmaik házát, és összebútoroztak. Azt mondta, hogy ha meglesz a közös otthon, akkor már jöhet a baba is. Nem is vártak sokáig,

Szabó Zsófi bejelentette: gyereket vár. 

A műsorvezető elárulta, nem volt könnyű az idáig vezető út. “Régóta tisztában voltam azzal, hogy nem fogok könnyen teherbe esni. Amikor Zsoltival már hónapok óta együtt voltunk, gyakorlatilag semmit sem tettünk a gyermekáldás ellen. Aztán eltelt egy vagy másfél év, és még mindig nem estem teherbe” – mesélte Zsófi a Story magazinnak. 

Szabó Zsófi és Kis Zsolt tavaly házasodtak, most Zsófi az első gyerekükkel várandós

“Egy rutinvizsgálatra mentem a nőgyógyászomhoz, hogy megnézze, hogyan változtak a ciszták a testemben, és akkor közölte: ő bizony már lát egy babát” – mondta ujjongva Zsófi, és azt is elmesélte, hogyan közölte a nagy hírt kedvesével. “Amikor már egyedül volt, visszahívott, és akkor mondhattam el végre: »apa leszel«.”

Zsófi férje is nagyon várja már a kicsi érkezését. “Meg kellett várnom, hogy rátaláljak az Igazira, aki nekem Zsolti, hogy családot alapíthassunk. Úgy érzem, most minden kerek, így leszünk igazi család. Ő is sokat változott: már most büszke apuka.”

Részletek a Story magazinban!

 

 

Exit mobile version