nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi és Shane Tusup közös lova

Szintet lépett Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata

Nemrég sokak számára talán meglepő lépésre szánták el magukat a szerelmesek.

Szabó Zsófi és Shane Tusup egyaránt imádja a lovakat, a színésznő-műsorvezető hosszú éveken át versenyzett is. Így nem csoda, ha kezdettől fogva nézegették az eladó állatokat, azon viccelődve, melyiket miért lenne érdemes megvenni. A kezdeti ötletelés aztán komolyra fordult, amikor egy online liciten rátaláltak a Next Diamond nevű lóra és megvették. Shane mindenben támogatja párja lovas álmait, ami ma már az ő szívének is fontos, az új lovat pedig közösen menedzselik – írja a Story magazin.

Szabó Zsfi és Shane Tusup

Zsófival ketten találtak Next Diamondra (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

„A lovak szeretete is összeköt bennünket. Az édesanyám is versenyszerűen lovagolt. (…) Az, hogy Zsófival együtt hódolhatunk ennek a szenvedélynek, életérzésnek, valódi hazatalálást jelent a számomra” – vallotta be az amerikai tréner.

Shane azt is elárulta a sztármagazinnak, sosem tapasztalt még olyan mértékű boldogságot, mint amilyet Zsófival átél. A szerelmesek harmóniáját az is erősíti, hogy a sikeres edző szülei már az első pillanattól kezdve családtagnak tekinti Zsófit, és nagyon jól kijönnek vele.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelméről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top