Brutális előtte-utána fotót posztolt DJ Seherezádé

nlc | 2017. November 08.
VV Seherezádé rengeteget fogyott és izmosodott az utóbbi időben, nemrég fitneszmodellként is kipróbálta magát. Vékony testalkatára sokan beszóltak, most velős választ adott a károgóknak.

VV, vagyis most már DJ Seherezádé büszkén mutogatja izmos testét a közösségi oldalán, amire bizony sokan felfigyeltek, és rengeteg követője lett. Nemrég egy Photoshop-bakit is elkövetett, ami sokak szemét szúrta, de pózolt már majdnem meztelenül, legutóbb pedig arról posztolt, hogy mennyire vékony lett, sőt, sokak szerint túlzásba esett. Úgy látszik, elege lett, hiszen egy előtte-utána fotó mellé olyan szöveget írt, ami miatt minden károgó elszégyellheti magát. 

„Tehát kritika, ha építő, elfogadom, sőt tanulok is belőle, de olyan emberekről való mocskolódást, akik nem ismernek, sosem beszélgettünk, semmit sem tudnak rólam igazán, nagyon köszönöm, de nem kérek belőle. Ennek ellenére rengeteg pozitív levelet kapok ami feltölt és megerősít, erre koncentrálok, sok embernek segítettem már, és megmutatom nektek átváltozásukat. Egyet ne feledjetek: az igazán boldog, kiegyensúlyozott emberek pozitívak, nem bántanak, és pocskondiáznak mást…” – írta az elképesztő fotóhoz Seherezádé, aki egy ideje már nem csak exvalóságshow-hős és DJ, hanem divattervező is

Exit mobile version