Komoly filmszerepet kapott Kulcsár Edina

nlc | 2017. November 23.
Az elmúlt években volt látható a Drága Elza! című, látványos háborús dráma a mozikban, amely most jelenik meg DVD-n. Ehhez készítenek egy 25 perces filmet extraként, amelynek Edina a főszereplője.

Kulcsár Edina már sok szerepben kipróbálta magát, mióta a Magyarország Szépe által ismert lett a neve. A világversenyen az eddigi legjobb eredményt érte el magyarként, ő lett a világ második legszebb lánya, ami előtte még senkinek sem sikerült. Edina jól használta ki az ismertség nyújtotta lehetőségeket: műsorvezető lett a TV2-n, saját modelliskolát nyitott, majd állandó szereplője lett egy napi realitynek, most pedig egy túlélő show-ban szerepel a párjával, Szabó Andrással. Emellett persze még modellkedik is, és most egy filmszerepre is felkérték. 

A Drága Elza! című háborús dráma nagy sikert aratott a mozikban, a napokban pedig DVD-n is megjelenik. Ehhez készítenek egy 25 perces extra kisfilmet, amiben Edina lesz a főszereplő. A filmhez hasonlóan ez is a II. világháború idején játszódik majd, korhű jelmezekkel és játékfilmes pirotechnikával.

Edina egy haditudósítót alakít,

több látványos jelenete is lesz, köztük olyan, amelyben lelövik, illetve felrobbantják.

Exit mobile version