Harmadik babáját várja Balássy Betty és Varga Feri

nlc | 2017. December 12.
Védekezés mellett esett teherbe Balássy Betty énekesnő, aki így már harmadik gyermekével várandós. Nagy családot szerettek volna férjével, Varga Ferivel közösen, de még vártak volna egy évet a harmadik babával.

Nincs mese, úton van a harmadik gyermek, amivel szívesen várt volna még egy évet az énekes-házaspár, Balássy Betty és Varga Feri. A sztárpár a Blikknek mesélte el, hogy egy balatoni romantikus hétvége után fogant meg a baba, pedig védekeztek.

Védekezés mellett fogant meg a baba, ami azt jelenti, hogy nagyon-nagyon szeretne jönni hozzánk! És mi nagyon örülünk ennek!

– mondta a Blikknek Balássy Betty, aki mindig is nagy családot szeretett volna, de csak jövőre tervezték a harmadik gyermeket.

„Diétáztam, edzettem, 12 kilót fogytam, ezért nem értettem, miért puffadok úgy, mint amikor hízni szoktam. Bejelentkeztem a nőgyógyászhoz, amúgy is rég voltam már vizsgálaton. Bár terhességre nem gyanakodtam, biztos, ami biztos, vettem két tesztet. Este megcsináltam az elsőt, ami csak halványan mutatta a két csíkot. Aztán másnap reggel a második teszt már egyértelműen pozitív lett!” – avatta be az olvasókat a részletekbe az énekesnő.

„Most a 11. hétben járunk, hallottuk már a baba szívhangját, de arra még várni kell egy kicsit, hogy kiderüljön, fiú-e, vagy lány. Hat éve, Rózánál azonnal biztos voltam benne, hogy lányt hordok a szívem alatt, három éve Daninál csak sejtettem, hogy fiú, mert más érzeteim voltak. Most pedig megtippelni sem tudom. De nekünk tényleg csak az a lényeg, hogy egészséges legyen!”

Exit mobile version