nlc.hu
Sztárok

Varga Feri akkor és most

Varga Ferivel nagyot fordult a világ a Megasztár óta

Az énekest 2005-ben a tehetségkutatóban ismertük meg, a műsor nemcsak a karrierjét, de a magánéletét is alapjaiban változtatta meg.
Varga Feri

Varga Feri a Megasztár harmadik évadának versenyzője volt. Már a válogatók során kitűnt remek hangjával és szerénységével, így jogosan merült fel, hogy esélyes megnyerni a szériát. Végül Rúzsa Magdi maga mögé utasította, de Ferinek nem kellett csüggednie. A műsor meghozta számára az áttörést, sőt, egyúttal az új szerelmet is Balássy Betti személyében.

Az énekes sok kritikát kapott, amiért elvált és új életet kezdett (aminek korábbi házasságából született gyerekei ugyanúgy részét képezték), de ahogy telt az idő, úgy kezdte a nyilvánosság a döntését elfogadni. Bettivel azóta három gyermekük született.

A Covid a családot hatalmas kihívás elé állította, hiszen a fellépések miatt a bevételük jelentősen csökkent. „Három gyerekünk van, úgyhogy ez nekünk nem játék. Nem mondhatjuk nekik, hogy srácok, most ki fogják kapcsolni a fűtést, vagy, hogy ma nincs mit enni” – mesélte akkor. Végül kitanulta az asztalosmesterséget és bútorgyártónak állt.

Feri az elmúlt években jelentős súlytöbblettől szabadult meg, amit életmódváltásának köszönhet. Cukorbetegséggel diagnosztizálták, ezért volt szükséges szigorú étrendet tartania, ami sokat adott a megjelenéséhez. Nézd meg, hogy nézett ki, amikor feltűnt a képernyőn, és azt is, hogyan fest most!

Varga Feri akkor és most
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top