Gólyahír: gyereket vár Nagy Adri

nlc | 2018. Január 11.
Az énekesnőn még kollégái sem vették észre, hogy áldott állapotban van. Nagy Adri már túl is jutott az első három hónapon.

Kisbabával lepi meg magát harmincadik születésnapjára a Jóban Rosszban színésznője. Nagy Adri és milliárdos szerelme egy éve találtak egymásra, és azóta elválaszthatatlanok. Adri szeretné megőrizni párja anonimitását, mivel a férfi nem a szórakoztatóiparban dolgozik, úgynevezett civil.

Nagy Adri hónapok óta babával a szíve alatt áll a kamerák előtt, de ezt eddig csak legközelebbi családja tudhatta. „Álmaimban sem gondoltam, hogy a 30. születésnapomra ilyen nagy ajándékkal lep meg a sors. A terhességemmel egy időben kezdődött a Sztárban sztár +1 kicsi, ezért a műsorra való felkészülés nem mindig ment zökkenőmentesen. Különösen a párhuzamosan zajló Jóban Rosszban-forgatások mellett. Már szerencsésen túl vagyok az első három hónap nehézségein, de nem volt könnyű időszak, hiszen nem árulhattam el az örömhírt a stábtagoknak sem” – mondta a Borsnak a fiatal lány.

Nagy Adri babát vár

Nagy Adri a Megasztárban lett országosan ismert, és azóta sem hagyta el a TV2-t: állandó szereplője a Sztárban sztárnak, a Jóban Rosszbannak, újabban pedig a Kasza Tibi-féle Pénzt vagy éveket!-nek is.

Exit mobile version