nlc.hu
Sztárok

Bódi Sylvi így óvja az egészségét

Bódi Sylvi: „Sok év munkája a belső harmóniám”

Hisz abban, hogy egy nő, ha rendben van önmagával, az kifelé is sugárzik.

Bódi Sylvi és Nagy Adri egy szépségközpont megnyitóján beszélgettek a külső és belsős szépségről Kánya Katával és Dr. Kriston Renáta esztétikai bőrgyógyásszal.

„Sok év munkája a belső harmóniám. Az elmúlt évtizedekben sokat dolgoztam azon, hogy szeressem és elfogadjam magamat. Ez az egyik kulcsa annak, hogy másokat is szeretni tudjunk” – árulta el Sylvi, hozzátéve, sokat tesz azért is, hogy ez a harmónia látható legyen. „Ehhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű alvás és folyadékbevitel, sok mozgás, minőségi kozmetikumok, illetve sok táplálékkiegészítőt szedek, van egy egész fiókom, amiben ezeket tartom. Odafigyelek az étkezésre, speciális étrend szerint táplálkozom 18 éves korom óta” – mesélte Bódi Sylvi. Nagy Adri énekesnő is vallott a tapasztalatairól.

Bódi Sylvi és Nagy Adri

Bódi Sylvi és Nagy Adri a MySelf beauty concept by drkriston megnyitóján. 

„Amikor az ember fiatalabb, talán jobban ad a külsőségekre, és nem figyel arra, hogy mennyire balanszban kell lennie a külső-belső dolgoknak. Ahogy Kánya Kata is elmondta a beszélgetésünkben, azoknak a nőknek, akik rendben vannak önmagukkal, elképesztő kisugárzásuk van. Aki szeretne szép lenni, kezdje a belső munkálatokkal, egy kis önbizalomtréninggel. Kiül egy nő arcára, legyőzhetetlen, aki magabiztos” – fogalmazott Nagy Adri, majd így folytatta: „Az én szépséghez való kapcsolatomat a nagymamán inspirálta, a női ideált tőle és édesanyámtól kaptam. Rengeteg olyan tippet adott már kislánykoromban, amiket a mai napig hasznosítok, akár az alvás, akár a bőrápolás területén.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top