Kevesen tudják, de az egykori újpesti labdarúgónak, Kabát Péternek szakács és cukrász végzettsége van. Most Wossala Rozina segít neki feleleveníteni a szakma alapjait, ráadásul egy tévéműsorban, úgyhogy mi is láthatjuk majd.
„Már szinte magam sem tudom, mikor végeztem el a sulit, úgy 15 évvel ezelőtt lehetett – mesélte nevetve Kabát Péter. – Vendéglátóipari szakközépbe jártam, ahol felszolgáló, cukrász és szakács végzettséget szereztem, de én inkább a focit választottam. Az évek során sajnos igencsak kikopott belőlem a tudás, így évekig szinte semmit nem készítettem… A bonyolult dolgokkal egyelőre csak ismerkedem, de a lecsó- és a rántotthús-készítés már egyre jobban megy.”
„Tehetségesnek és taníthatónak látom Petit, és mivel már a dzsungelben is jól megértettük egymást, úgy gondoltam, hogy áprilisban induló műsorom, a Profi a konyhámban új évadának lehetne első szereplője. Összedobtunk valami egyszerűt és finomat, remélem, megfogadja a tanácsaimat, és a jövőben gyakrabban magához veszi majd a fakanalat, mert van tehetsége hozzá” – mondta Wossala Rozina a Blikknek.