Sztárok

Demcsák Zsuzsa nem hagyta érvényesülni Wossala Rozinát

Demcsák Zsuzsa megszegte a Profi a konyhámban menetrendjét, mit sem törődött Wossala Rozinával és a műsor forgatókönyvével.

Közel egy éve tart Wossala Rozina önálló műsora az RTL Klubon, de egyetlen forgatás sem alakult olyan érdekesen, mint az, amikor a műsorvezető Demcsák Zsuzsához csengetett be egy közös főzésre. Bár Demcsák Zsuzsa pontosan tudta, hogy mi a Profi a konyhámban című műsor forgatókönyve, nem engedte a tűzhelyhez Rozinát. Már a forgatás elején kijelentette, az bizony az ő konyhája, abban senki más nem fog főzni, csakis ő, sőt még a boltba is lezavarta Wossala Rozinát, mert Rákóczi túróst akart csinálni, de nem volt otthon túró. „Nem vicceltem, tényleg én vagyok a főnök a konyhában! – jelentette ki a forgatás után a Borsnak Demcsák Zsuzsa. – Ez szerintem teljesen természetes, a 11 éves lányomon kívül ott nincs másnak helye.”

„Próbáltam én illeszkedni a menetrendhez, de azért mégiscsak én tudom, hogy mi hol van. Ha valaki annyi időt tölt a konyhában mint én, az ezt pontosan megérti. Naponta kétszer főzök, elsősorban a gyerekek miatt. Mi vacsorára is általában főtt ételt eszünk, és a suliba is azt viszik ebédre, amit én főzök, nem menzások” – mesélte a műsorvezető, hozzátéve: náluk a konyha a lakás központi helyisége, Tamara és Benedek még a házijukat is ott írják.

Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top