Megyeri Csilla furcsa dolgot ígért Gergely Robinak

nlc | 2018. Március 28.
Gergely Robi Megyeri Csilla párjaként vág neki a 10 hétig tartó Nagy duettnek. Az énekes korábban nem ismerte partnerét, ennek ellenére már az első találkozásnál nagy ígéretek hangzottak el.

Tegnap kiderült, hogy a profi énekesek mellett kik szerepelnek majd a Nagy duett 2018-as szériájában. Volt pár meglepetés, de azért az utóbbi napokban elejtett hírmorzsákból nagyjából tudni lehetett, hogy kik várhatók a műsorba. Gergely Robi Megyeri Csillát kapta párjaként, aki elmondta, hogy se hallása, se hangja, így sokat azért ne várjunk tőle, bár szorgalmasan gyakorol majd minden egyes adásra. A sajtótájékoztató után Gergely Robi mesélt nekünk kicsit a párjáról. 

„Nem ismertem Csillát korábban, és zavarban is voltam emiatt, amikor elmondták a nevét. Az első beszélgetésünk alkalmával megnyugtatott, hogy lefogy 5 kilót. Mosolyogtam, hiszen nem biztos, hogy ez a fontos a Nagy duettben” – mondta a Nagy duett énekese. „Amikor megláttam, rögtön tudtam, hogy egy olaszos temperamentumú, vérbő hölggyel találkozom, akinek nem alszik meg a tej szájában. Céltudatos, törekvő, elképzelése van az életről, energiái vannak” – folytatta Gergely Róbert, aki a válásáról is beszélt

Timi mind a mai napig mellettem van, együtt dolgozunk, jó kapcsolatban vagyunk. Felajánlotta, hogy ha segítség kell, számíthatok rá. Egy olyan párom, partnerem van, más minőségben, aki nem gátol semmiben.

Exit mobile version