Nádai Anikónak üzent Aurelio exe?

nlc | 2018. Április 05.
Egy ideje sejthető volt, de tegnap már biztossá vált, hogy Nádai Anikó és Aurelio kapcsolatának vége, ezt maga a műsorvezető erősítette meg. A hírek után a VV-hős cserbenhagyott barátnője éles kritikát fogalmazott meg a közösségi oldalán.

1 hete jelentek meg az első hírek, miszerint Aurelio és szerelme szakítottak. Eddig nem lehetett biztosra tudni, csupán erre utaló jelek voltak, de Nádai Anikó tegnap pontot tett a dolog végére, és őszintén elmondta, miért nem folytatják a kapcsolatot. Sokak szemét bántotta a viszony, nem is jósoltak nekik hosszú időt, és végül bejött a károgók számítása: a két ex-VV-s decemberben vállalta fel a a kapcsolatot, ami pár hete véget ért. Amikor összejöttek, kijelentették, hogy mindketten szinglik voltak, de Aurelio exét valamiért mégis bántotta az új szerelem. Dominika a minap posztolt egy képet, éppen azután, hogy kiderült a szakítás ténye – nem tudjuk, mi állhat a háttérben, mindenesetre eléggé árulkodó. 

„A GYŐZELEM KULCSA, HA HAGYOD, HOGY AZ ELLENFELEID ELHIGGYÉK, ŐK NYERTEK, MIKÖZBEN NEM” – írta Dominika a közösségi oldalán. Amikor Aurelio összejött Nádai Anikóval, kommentekből derült ki, hogy Dominika nem nézte jó szemmel exe új kapcsolatát. Egy hozzászóló csalódott a VV-győztes fiúban, azt hitte, tényleg fontos számára az igaz szerelem. Erre Dominika a következőt írta: „Hatalmas pacsi! Köszönöm! Van még aki nem nyal be a túloldalnak.” Ez egyértelműen arra enged következtetni, hogy a lány nem hagyta annyiban.

Te mit gondolsz, van benne valami?

Mióta kiderült, hogy a celebpár már nincs együtt, Aurelio újra lájkolni kezdte volt barátnőjét, ami azért is furcsa, mert ezt az elmúlt pár hónapban nem tette meg. Talán újra összejönnek?

Exit mobile version