Sztárok

Aurelio exét eléggé bántja az új kapcsolat

Múlt héten robbant a hír, hogy Nádai Anikó és Aurelio egy párt alkotnak. Persze, mint mindig, most is voltak olyanok, akik nem örültek a kapcsolatnak – köztük a VV-győztes exe, Dominika, aki Anikó képéhez is kommentelt.

Valószínűleg sokakat meglepett VV Aurelio és Nádai Anikó kapcsolata, amiről sokáig csak a szűk családi kör és néhány barát tudott. Érdekes egyébként, hogy nyáron a VV-hős még a volt kedvesének, Dominikának bizonygatta a szerelmét, pont az Anikó show-ban. 

Aureliónak már egy év kilenc hónapja tartott a kapcsolata Dominikával, és a VV6 győztese állította: ő az első olyan lány, akiről tudja, mikor van a születésnapja. Aurelio Facebookon nézte ki „áldozatát”, és már az első randin nagyon megfogta Dominika külseje és személyisége. Bár sokszor kimaradozott, és volt, hogy nem vette fel a telefont, szerelmet vallott egykori kedvesének, és kérte, hogy bízzon benne. Ezek után derült égből villámcsapásként érte a hír a lányt, hogy szakít vele kedvese. 

Anikót rengetegen bántották az új kapcsolata miatt, többek között Aurelio és Dominika közös ismerősei, akiket szintén meglepetésként ért az új helyzet. ,,Azért szerintem mások kapcsolatát tönkre tenni nem szép… Aurelio nagyot csalódtam benned.. Dominikával ti voltatok számomra az álompár… Nemrég beszeltem vele, azt írta nekem, hogy együtt vagytok… Sajnálom, szerintem nem ezt érdemelte. Remélem rájössz majd te is, hogy ki a fontos neked, csak majd nehogy késő legyen” – írta Nádai Anikó képéhez egy közös ismerős. Többen is megvédték Dominikát, mire ő csak ennyit írt: ,,Hatalmas pacsi! Köszönöm! Van még aki nem nyal be a túl oldalnak ugye @kissgaben” – utalva ezzel Farm Gáborra, aki Aurelio egyik legjobb barátja. Persze, Anikó nem hagyta magát, egy hosszabb bejegyzésben védte meg kapcsolatát.

Nem érdekli őket a negatív kommentáradat. Fotó: Instagram

,,Köszönöm a pozitív és negatív kommenteket egyaránt! Higgyétek el, erre fel voltam/voltunk készülve. Várható volt, hogy sokak szerint nem illünk össze, ezt kérlek bízzátok ránk! Rengeteg furcsa páros volt már a történelemben. Az, hogy ő milyen valójában, azt szintén csak én tudom. Több szeretetet, tiszteletet és figyelmet kapok Tőle, mint amit remélni mertem, hogy kaphatok még valaha az életben. Kérlek ne ítélkezzetek, majd az idő bebizonyítja, hogy van-e keresnivalónk egymás mellett. Büszkén vállalom, hogy Ő az én párom, és nem számít ki mit mond, vagy gondol…. A kisfiam pedig végképp szeretném, ha ebbe nem kevernénk bele! Minden döntésünknek következménye van, és én mindezt vállalom! Külön köszönöm azoknak akik szurkolnak nekünk!” – írta Anikó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top