Sztárok

Nádai Anikónak üzent Aurelio exe?

Egy ideje sejthető volt, de tegnap már biztossá vált, hogy Nádai Anikó és Aurelio kapcsolatának vége, ezt maga a műsorvezető erősítette meg. A hírek után a VV-hős cserbenhagyott barátnője éles kritikát fogalmazott meg a közösségi oldalán.

1 hete jelentek meg az első hírek, miszerint Aurelio és szerelme szakítottak. Eddig nem lehetett biztosra tudni, csupán erre utaló jelek voltak, de Nádai Anikó tegnap pontot tett a dolog végére, és őszintén elmondta, miért nem folytatják a kapcsolatot. Sokak szemét bántotta a viszony, nem is jósoltak nekik hosszú időt, és végül bejött a károgók számítása: a két ex-VV-s decemberben vállalta fel a a kapcsolatot, ami pár hete véget ért. Amikor összejöttek, kijelentették, hogy mindketten szinglik voltak, de Aurelio exét valamiért mégis bántotta az új szerelem. Dominika a minap posztolt egy képet, éppen azután, hogy kiderült a szakítás ténye – nem tudjuk, mi állhat a háttérben, mindenesetre eléggé árulkodó. 

„A GYŐZELEM KULCSA, HA HAGYOD, HOGY AZ ELLENFELEID ELHIGGYÉK, ŐK NYERTEK, MIKÖZBEN NEM” – írta Dominika a közösségi oldalán. Amikor Aurelio összejött Nádai Anikóval, kommentekből derült ki, hogy Dominika nem nézte jó szemmel exe új kapcsolatát. Egy hozzászóló csalódott a VV-győztes fiúban, azt hitte, tényleg fontos számára az igaz szerelem. Erre Dominika a következőt írta: „Hatalmas pacsi! Köszönöm! Van még aki nem nyal be a túloldalnak.” Ez egyértelműen arra enged következtetni, hogy a lány nem hagyta annyiban.

Te mit gondolsz, van benne valami?

Mióta kiderült, hogy a celebpár már nincs együtt, Aurelio újra lájkolni kezdte volt barátnőjét, ami azért is furcsa, mert ezt az elmúlt pár hónapban nem tette meg. Talán újra összejönnek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top