Oláh Gergő elárulta a negyedik gyerekük nemét

nlc | 2018. Május 13.
Oláh Gergő hosszú Instagram-posztban jelentette be a baba nemét, és üzent azoknak is, akik „hülyének nézik” a nagy családja miatt.

Oláh Gergőt és családját az utóbbi időben sok kritika érte amiatt, hány gyereket vállalnak. Legalábbis ez derül ki abból a hosszú Instagram-posztból, amit Gergő a minap tett közzé. A posztban Gergő arról beszél, sokan hülyének nézik őket amiatt, hogy 4 gyereket vállalnak, majd hozzáteszi, már a harmadiknál is többen beszóltak nekik.

Az énekes úgy érzi, mindenkinek a legbelsőbb magán ügye, hogy hány gyereket vállal. Hogy hány gyerek után érzi magát boldognak. „Van, aki egyet sem szeretne, más 11-et akar” – írja Oláh Gergő, aki nem ítél el senkit, nem néz hülyének senkit, és nem híve a felelőtlen gyerekvállalásnak sem.

Fiatalon lettünk szülők! Tudatosan! A szegénységben is vállaltunk 2 gyermeket! Aztán amikor változott az életszínvonalunk, boldogan vállaltunk még egy csoda gyermeket. Mi döntöttünk így! Akartuk!

„Nem egyszerű, nem könnyű, de fantasztikus dolog, hogy szebbé tehetjük a világot a gyermekeinkkel, egy gyermek születése minden körülmények között nagy áldás, az emberiség legnagyobb csodája, Isten legnagyobb ajándéka, hogy 2 emberből, világra jön 1 másik ember! És nekünk 4 csodánk van, 4 ajándékunk!”

A posztból egyébként mellékesen az is kiderül, hogy Oláh Gergőék negyedik gyermeke kislány lesz.

Exit mobile version