nlc.hu
Sztárok

Jakupcsek Gabriella lánya, Kliegl Emma Róza.

Jakupcsek Gabriella megmutatta 15 éves lányát

A televíziós műsorvezető ritkán posztol gyerekeiről, most kivételt tett.

A hatvanat tavaly betöltő Jakupcsek Gabriella három gyermekes anyuka. Első, Máté Gábor Kossuth-díjas színésszel kötött házasságából két fia született: Máté Bálint Mórt 1985-ben, Máté Marcell Mórt pedig 1988-ban hozta világra. A sztárpár válása után Jakupcsek

Jakupcsek Gabriella Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella (Fotó: Rozmanitz Gábor)

Kliegl Ádám operatőrhöz ment feleségül,

vele egy közös lányuk van, Kliegl Emma Róza, akit 2008-ban, 46 éves korában hozott világra a műsorvezető.

„A fiúkkal vagányabb voltam, sokkal tervezettebb volt az életünk. A lányommal minden percet kiélvezek, még arra is figyelek, hogy én menjek érte az iskolába és én is vigyem.

A fiúk mindig emlegetik: ennyi idősen ők már egyedül jártak, de akkor az idő kellett nekünk a volt párommal, Gáborral, mert az életünkért küzdöttünk, hogy miként osszuk be az időt, hogy ők rendben legyenek és megálljuk a helyünket a pályán. Most nem kell az életemért küzdenem, és az egy gyerek is haligali.

Minden percét kiélvezem, és

igyekszem a saját ritmusomat nem ráerőltetni

– mesélte gyerekeiről a Blikknek tavaly. Mivel Jakupcsek Gabriella csak ritkán posztol gyerekeiről  közösségi oldalán, a csütörtökön kitett, a 15 éves Emmával közös fotó sokak érdeklődésére tarthat számot. Jakupcsek Instagramját ide kattintva lehet megnézni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top