nlc.hu
TV-sztárok

Jakupcsek Gabriella a családi életéről vallott

Jakupcsek Gabriella ilyen anyósnak gondolja magát

Elárulta, mi számára a legnagyobb hiba.

Jakupcsek Gabriella tavaly januárban betöltötte a 60. életévét, ami nemhogy visszatartaná bármiben, de úgy érzi, új fejezet nyílt az életében. Élvezi az életet, a munkáját, a családjával töltött perceket. Gabriella 46 éves volt, amikor világra jött a kislánya, Emma, emellett két fiú, Marcell és Bálint édesanyja. A híresség nem tagadja, hogy következetes szülő és mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyerekeit boldognak lássa. Elismeri például, hogy nem könnyű vele.

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella (Fotó: TV2)

„Biztos rettenetes anyós vagyok, mert nehéz lehet azért az én menyemnek lenni. Mert ez egy verseny, szerintem. Pedig távol áll tőlem. Biztos ez az összehasonlítgatás… Plusz egy fiús anya vagyok, aki a fiait ráadásul nagyon szereti” – kezdte a műsorvezető, ugyanakkor hangsúlyozta: nincs baja a menyével, már ha egy feltétel teljesül. – Nagyon elfogadó vagyok. Csak egy szempont van, abban viszont nagyon szigorú vagyok: lássam, hogy szereti a fiamat! Ez az egy. Mindegy, hogy néz ki, hogy mosogat, nem mosogat, ezeket felejtsük el. Ha szereti a fiamat, akkor welcome!”részletezte korábban Jakupcsek Gabriella Kadarkai Endre műsorában, melyet a napokban újra felkapott a TikTok. 

A tévés egy vele készült másik interjúban pedig arról beszélt, hogy nem érdekli, hány éves, illetve a mai napig odafigyel magára külsőleg és belsőleg is, és szerinte egy nőnek mindig nőnek kell maradnia. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top