nlc.hu
Sztárok

Jakupcsek Gabriella üzent a nőknek

Jakupcsek Gabriella: „Nem attól nő a nő, hogy cuppan a hájon a ruha, vagy fel van töltve a szája”

Szerinte nem mindegy egy nőnek, hogyan néz ki.

Jakupcsek Gabriella januárban betöltötte 60. életévét, ami nemhogy visszatartaná bármiben, de úgy érzi, új fejezet nyílt az életében. Éppen ezért döntött úgy, hogy könyvet ír A napos B oldal címmel. Irományát a 40 feletti nőknek szánja, ugyanis elmondta, senkinek nem kell leírnia magát, amikor átlép arra a bizonyos „B oldalra”, de úgy látja, a nők nagy többsége ezzel nem így van. 

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella (Fotó: TV2)

A Borsnak adott interjújában arról beszélt, nem érdekli, hány éves, a mai napig odafigyel magára külsőleg és belsőleg is, és szerinte egy nőnek mindig nőnek kell maradnia. Ezt a példát nemcsak olvasóinak, hanem lányainak is át szeretné adni, akik a legnagyobb támogatói és egyben kritikusai is. 

„Abban, hogy fiatalos maradjak, nagyon nagy segítség nekem a tinilányom! 46 éves voltam, amikor szültem, talán ez volt a legutóbbi nagy kő, amit bedobva megzavartam az állóvizet. A lányommal nagyon jó a kapcsolatunk, igyekszem jó példát mutatni neki. Fontos, hogy lássa, hogy az anyja egy nő, aki ad magára, illatos, jól öltözött. Persze van, hogy elém áll, és azt mondja egy ruhára: »Anya, ez nagyon gáz!«, és én akkor kapom is le magamról, és keresek mást. Fordítva ez már nem annyira működik, ha én teszek megjegyzést egy öltözékére, akkor megsértődik. Benne van a tinédzserkorban, és nagyon fontos, hogy dicsérjem, és ne kritizáljam. Éppen elég neki, hogy túlélje saját magát! – mesélte a lapnak a műsorvezető, majd hozzátette, negyven felett is megkapja a bókokat a férfiaktól, amiért tesz is, de nem mindegy, ki mivel vívja ki az ellenkező nem tetszését. – Üzenem minden negyven feletti nőnek: nem kell leírnod magad, még mindig nem mindegy, hogy hogy nézel ki, hogy mit teszel az egészségedért. Igenis tennünk kell azért, hogy kivívjuk mások elismerésért. Mindig is szemérmes voltam, de igen, elárulhatom, hogy még mindig megkapom a bókokat. Pedig sosem pakoltam ki magam. De nem is attól nő a nő, hogy cuppan a hájon a ruha, vagy annyira fel van töltve a szája, hogy be sem tudja csukni. De rendkívül fontos a belső kisugárzás is. Én szeretem magam jól érezni, jó emberekkel körülvenni magam, jó környezetet teremteni. Jóban vagyok a külvilággal, s hogy ezt hogyan értem el, arról is beszámolok »A napos B oldal«-ban!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top