nlc.hu
Sztárok

Jakupcsek Gabriella az anyaságról

„Én még főállásban igenis anya vagyok” – magánéleti nehézségeiről vallott Jakupcsek Gabriella

A műsorvezető harmadjára igyekszik jól csinálni.

A 60 éves Jakupcsek Gabriella három gyermek édesanyja és büszke nagymama. Legkisebb lánya, Emma még csak 14 éves, unokája pedig 5 esztendős. A műsorvezető nem csak anyaként, hanem nagymamaként is igyekszik helytállni, miközben 89 éves édesanyjáról is gondoskodik. A rengeteg szerepben azonban nem mindig egyszerű lavíroznia. 

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella a Korhatártalanul című műsorban

„Nem akarok negatív lenni, de erről kell beszélni. Hogy egy nőnek negyven-ötven-hatvan évesen a nyolcvanéves szüleit kell gondoznia, de kitolódott a szülés, szóval még kicsi gyereke van, és mellette van felnőtt gyermeke is – utalt magára Endrei Judit Korhatártalanul című műsorában. – Közben pénteken palacsintát sütő nagymama vagyok, és este még lehet, hogy fel kell öltözni és el kell menni valahova dolgozni. Nagyon nehezen lavírozok, iszonyatosan próbálok megfelelni annak, hogy egy kicsit itt, egy kicsit ott.”

A műsorvezető nem tagadja, hogy ebből sok baja származik, hiszen így nehéz bármelyik fronton is maradéktalanul teljesíteni. Az egyetlen, amit véleménye szerint jól csinál, az Emma nevelése. „Nem vagyok igazán nagymama, nem vagyok eleget az édesanyámmal, a férjemet ritkán látom, ha ő is dolgozik. Egyedül a lányommal vagyok nagyon sokat, mert az életet úgy alakítottuk ki, hogy én még főállásban igenis anya vagyok, és ehhez ragaszkodom, hogy a kései gyerekkel az utolsó pillanatig együtt lehessek.” 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top