nlc.hu
TV-sztárok

Jakupcsek Gabriella a késői gyerekvállalásról

Jakupcsek Gabriella: „Senki nem számított rá, hogy negyvenhat évesen bevállalok még egy gyereket”

Csak a várandóssága tizennyolcadik hetében szólt a munkahelyén.

Jakupcsek Gabriella a karrierje csúcsán járt, rengeteg felkérése volt, amikor kiderült, hogy 46 évesen ismét gyereket vár.

„Szakmailag a legizgalmasabb tíz évem volt, de amikor Emma nagy várakozások után megfogant, hoztam egy döntést. Úgy vélem, a másállapotot nem véletlen nevezik annak: akkor már nem tudsz úgy fókuszálni a munkára” – kezdte a hot! magazinnak adott interjújában a tévés, aki arról is beszélt, hogy a környezetében mindenkit meglepetésként ért a hír.

Jakupcsek Gabriella

Fotó: Nagy Zoltán

Az elején nem is látszott az állapotom, későn is mondtam meg, a tizennyolcadik héten. Mindenkit meglepett a hír, mert senki nem számított rá, hogy negyvenhat évesen, a karrierem csúcsán, két nagyobb gyerek mellett, még egyszer bevállalom.

Egy ponton úgy döntött, hogy a karrierjét egy kis időre félreteszi és a családjára fókuszál. „Úgy éreztem, olyan csodálatos feladatokat kaptam az elmúlt években, olyan tiszteletteljes partneri viszonyokat ápoltam a vezetőimmel, kollégáimmal, akik mindig megbecsültek szakmailag, hogy most ideje átadni magam a gyereknevelésnek, aminek minden percét ki akartam élvezni, mert tudtam, ez az utolsó alkalom. A legjobb döntésem volt!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top