nlc.hu
Sztárok

Jakupcsek Gabriella lánya levelet írt édesanyjának

Jakupcsek Gabriella lánya kézzel írt levéllel kedveskedett édesanyjának, a műsorvezető elolvadt a megható soroktól

Jakupcsek Gabriella megható levelet kapott a lányától.

Jakupcsek Gabriella kivételesen jó kapcsolatot ápol a lányával, ez a közösségi oldaláról is kiderül. A műsorvezető sokat dolgozik, de a munkája mellett kivételesen menedzseli a családot, amit Emma is átlát – erről pedig egy kézzel írt levéllel emlékezett meg, amit ide kattintva tudsz megnézni.

„Hellóka! Na Mami, soha se hidd azt, hogy attól még, amikor otthon vagy és dolgozol, nekem valaha is rossz érzésem van. Tudom, hogy amikor sokat telefonálsz, dolgozol, munkád van és akkor intézed a nagyon fontos dolgokat. Én csak csodálni tudom, hogy milyen kitartó, erős vagy, hogy dolgozol egész nap, és még mindig van erőd, időd a családi programokra, dolgokra. Sose aggódj miattam, én tudom, hogy milyen nehéz lehet az ilyen időkben. Ilyenkor mindig gondolj arra, hogy milyen jó a kemény munkának a gyümölcsét látni! Hogy teljesen megérte mindezt csinálni! Tudod, hogy mindig számíthatsz rám! Puszi, Emma” – írta Jakupcsek Gabriella lánya, amihez a műsorvezető csak annyit fűzött hozzá, hogy ez a világ legjobb dolga.

Anya-lánya kapcsolat: 

jakupcsek gabriella

Jakupcsek Gabriella (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top