nlc.hu
TV-sztárok

Jakupcsek Gabriella karácsonya

Ezt kérte karácsonyra Jakupcsek Gabriella

Az ünnepek előtt síelni mennek a családdal.

Jakupcsek Gabriella ma a Reggeliben vallott a karácsonyi készülődésről, illetve arról, mit kért idén a fa alá a gyerekeitől. Mint kiderült, idén azt szeretné, hogy négyesben tölthessen el velük némi minőségi időt. 

„Idén van az első, hogy azt kértem a három gyerekemtől, hogy ne vásároljanak semmit, hanem egy este elmegyünk egy nagyon-nagyon jó étterembe négyen. Tehát csak mi. És akkor az januárban lesz egy ilyen nagy vacsora, de csak mi. Mert már alig tudunk ilyet csinálni. Sokat vagyunk együtt, de olyat, hogy ők csak magukban legyenek, és mi négyen, olyan nagyon ritkán van” – magyarázta a műsorvezető.

Jakupcsek Gabriella gyerekkora

Jakupcsek Gabriella (Fotó: Facebook)

És hogy mit gondol az anyaságról?

„Anyaként nem szabad rátelepedni a gyerekeinkre. Van, aki az anyaságban próbál kiteljesedni, amiről egyszer szintén érdemes lenne beszélni, hogy az anyaság egy született, ösztönös állapot, nem pedig egy foglalkozás. Borzasztó, amikor azt látom, hogy néhány gyerekek nem tud ott aludni máshol, vagy képtelen a tányért kivinni maga után, esetleg a késsel-villával evés nem megy, mert anyuka ezt is elvégzi helyette. Az élethez alapvető készségek hiányosak, de már bejárták a világot. Szerintem kicsit fordítva ülünk a lovon” – nyilatkozta korábban az nlc-nek a híresség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top