nlc.hu
Sztárok

Jakupcsek Gabriella házassága

Jakupcsek Gabriellát ritkán látott férjével fotózták

A tévés nem a nyilvánosság előtt éli az életét.

Bár Jakupcsek Gabriella és Kliegl Ádám 24 éve házasok, csak ritkán láthatjuk közösen szerepelni őket a médiában. A műsorvezetőnek fontos a privát szféra megőrzése, ezért sem láthatjuk sűrűn a családjával a magazinok címlapjain. A Hölgyválasz című előadás ősbemutatóján kivételesen kamerák elé álltak, így sikerült egy közös képet készíteni a párról.

A tévés korábban elmondta, hogy a házasságában nagy szeretet és egyetértés uralkodik, ám náluk is akadtak szomorú pillanatok. „Igaz a mondás, miszerint a bajban mutatkozik meg, hogy ki az igazi társ. A közös életünkben – ahogy a legtöbb házasságban – is voltak mélypontok, hazudik az, aki ezt nem vallja be. De szerencsére át tudtunk lendülni ezeken, és a kapcsolatunkat megerősítettük. Munkás dolog ez, tenni kell érte. Örülök, hogy ezt a csillagok is alátámasztják, és továbbra is számíthatunk egymásra”nyilatkozta Gabriella a Best magazinnak.

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella (Fotó: Nagy Zoltán)

Idén 60 éves lett

Jakupcsek a Blikknek adott interjújában a kora kapcsán beszélt a családról, a szakmai pályafutásáról, és a jövőbeli terveiről is.

„Dolgozom, nem feltétlenül tévés munkákon, hanem nagy projektek kommunikációs előkészítésében. Ezekből vagy lesz valami, vagy nem. El kellett fogadnom, hogy semmi nem fix. Harminc évig alkalmazott voltam, és ezt az új helyzetet még tanulom, bár az utóbbi években mindig volt B-terv a tévé mellett. Illetve a könyvet szeretném kiterjeszteni úgy, hogy akár egy jó mozgalommá váljon. Emellett vannak a motivációs előadásaim is, amelyekkel cégeknek segítek. Azt csinálom, amiben hiszek is, ez az én luxusom”mondta a televíziós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top