nlc.hu
TV-sztárok

Közös fotón Jakupcsek Gabriella az unokájával és tinilányával

Címlapon mutatta meg unokáját és tinilányát Jakupcsek Gabriella

Testvérként szereti egymást Emma és Linda.

Jakupcsek Gabriella legkisebb gyermeke, Emma már 14, a legnagyobb unokája, Linda pedig 5 éves. A népszerű tévés büszke édesanyaként és nagymamaként csodálattal figyeli, hogy ők ketten mennyire ragaszkodnak egymáshoz. Mint meséli, a család legkisebb tagjai tartják őt fiatalon. Ráadásul úton van a harmadik unokája is.

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella keveset mutatja a lányát és az unokáit, most kivételt tett (Fotó: MTVA / Zih Zsolt)

A Story magazin ünnepi dupla számának a címlapján Jakupcsek Gabriellát együtt láthatjuk a lányával és az unokájával. Ez ritka pillanat, ugyanis a szereplést illetően családilag komoly szabályokat hoztak. „Mielőtt a lányommal közös képet posztolnék a közösségi oldalamra, vagy elvállalnék egy közös fotózást, megkérdezem, részéről rendben van-e. Nem titkolom, de nem is mutogatom. Érzékeny korban van, ezt tiszteletben tartom, és megértem, ha nincs hozzá kedve, de örülök, ha mégis. Az unokáimmal más a helyzet, velük kapcsolatban a fiaim döntenek” – árulta el az 59 éves tévés, aki nagyon boldog, hogy a fiai elkényeztetik unokákkal. „El nem tudom mondani, mennyire élvezem, hogy mindig újrakezdődik a babás, kisgyerekes időszak” – vallotta be Jakupcsek Gabriella.

Tinilányáról elárulta, hogy Emma „egy nagyszerű lány, hihetetlen egyenes ember, szociálisan érzékeny, talpraesett, és már-már zavarba ejtően nő”, 3 nyelven tanul és ő a legnagyobb kritikusa. „Olykor indulás előtt nyomatékosan megkér, öltözzem át, mert nem tetszik neki a szettem. És ilyenkor megyek, átöltözöm” – mesélte a műsorvezető.

Bővebben a Story magazin ünnepi duplaszámában!

Story magazin - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top