Megvan, miért sírt Vasvári Vivi kislánya az esküvőn

nlc | Fotózta: Vadnai Szabolcs | 2018. Július 16.
Vasvári Vivien tegnap óta hivatalosan is feleség – hozzáment szerelméhez, Fecsóhoz. A Feleségek luxuskivitelben szereplője elárulta, hogy az esküvő napján közel volt ahhoz, hogy lemondja az egészet.

Tegnap férjhez ment Vasvári Vivien. A luxusfeleség korábban több részletet is megosztott az esküvőjéről, többek között azt is elárulta, hogy nem egy hétvégén lesz a templomi házasságkötés, illetve a lagzi. Előbbi nyilvános volt, bárki bemehetett, hogy aztán fotózkodjon a Feleségek luxuskivitelben szereplőjével. Minden jól alakult, kivéve, hogy Vasvári Vivien vasárnap reggel olyan fejfájással kelt, hogy majdnem lemondta az esküvőt.

Luxus Vivienn eskuvoje-1502-VSZ

Vasvári Vivien esküvője (Fotók: Vadnai Szabolcs)

Luxus Vivienn eskuvoje-1940-VSZ

Vasvári Vivien esküvője (Fotók: Vadnai Szabolcs)

Luxus Vivienn eskuvoje-1954-VSZ

Vasvári Vivien esküvője (Fotók: Vadnai Szabolcs)

Luxus Vivienn eskuvoje-1656-VSZ

Vasvári Vivien esküvője (Fotók: Vadnai Szabolcs)

„Brutális migrénem volt, gondolkodtam rajta, hogy későbbre teszem az esküvőt, vagy esetleg másik napra” – mondta az NLCafe.hu-nak Vivi.

A szertartáson néhány barátom és olyan rokonok voltak jelen, akik a hétvégi lagzira nem tudnak eljönni. Az esküvő után egyébként átmentünk a testvérem éttermébe, ott ünnepeltünk. Persze ekkor már nem a menyasszonyi ruhámban rohangáltam, átöltöztem előtte

– folytatta Vasvári Vivi, aki azt is elárulta, hogy miért pityeredett el a kislánya a szertartás után.

Vasvári Vivien kislánya, Ariana elpityeredett a szertartás után. (Fotó: Vadnai Szabolcs)

„Arianát az zavarta, hogy nem ér a földig a ruhája, mint nekem, bár ezen szerencsére hamar túltette magát. Edward is velünk volt természetesen, aki egyébként nagyon nyugodt kisbaba, sokat alszik és alig sír, most se volt vele semmi gond” – mondta Luxus Vivi. 

Vasvári Vivien, Fecsó és a kis Edward az esküvőn. (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Exit mobile version