Sztárok

Meglepő, kiket hívott meg Vasvári Vivien az esküvőjére

Vavsári Vivien nagyban készül az esküvőjére, és egyre bővül a vendégek listája. Azt biztosan nem találod ki, kiket vár a nagy napra.

Lehet, hogy a Feleségek luxuskivitelben részeiben nem ezt az énjét domborították ki, de Vasvári Vivien alapvetően egy nagylelkű és kedves nő, ezt most az esküvőjével is bizonyítja.

„Elárulok egy kis titkot nektek… A templomi esküvőnk Budapesten (Július 15. 12:30-kor) nyilvános lesz a Petőfi téri Ortodox templomban , ami azt jelenti, bárki eljöhet rá! (Fotót is készíthettek velem is, persze csak aki szeretne) 🙂 A gyermekeim születése után ez is egy csodás nap lesz, amit már nagyon várok!” – írta az Instagram-oldalán, és megkérdeztük, miért is gondolta ezt jó ötletnek. 

„Annyian írtak, hogy szeretnének találkozni velem, hogy ez egy jó megoldásnak tűnt. Fecsó is örült ennek, mert látja, mennyien kíváncsiak rám. A templomban annyian leszünk, amennyien beférünk, nem félek a tömegtől. Persze, a lagzira már nem jöhet bárki, csak a meghívottak. Amúgy a szervezéssel már minden kész, és nagyon várom az esküvőt. Remélem, minden jól sikerül.”

A templomban hivatalosan 90 ülő- és 300 állóhely van, szóval, ha indulnál ünnepelni, hajrá! Vasvári Vivien lagzijára pedig majd csak később derül fény, bár a helyszínt már tudjuk. 

Mutatjuk, hol tartja az esküvőt Vasvári Vivien: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top