Németh Kristóf ármánykodása gusztustalan vagy védhető?

nlc | 2018. Október 17.
Tegnap Tóth Andiék estek ki A legbátrabb párosból, a nézők viszont nem őket tennék ki a játékból, inkább Németh Kristóféktól szabadulnának. A színész viselkedése kiverte a biztosítékot.

Amióta A legbátrabb páros elindult, Németh Kristóf és a párja, Szikriszt Zita nyíltan felvállalta, hogy ők ezt nem csak egy jó kihívásnak tartják, igenis győzni szeretnének, ezért pedig mindent meg is tesznek. A játékokban kimagaslóan teljesítenek, és szerencse vagy teljesítmény, de a védettséget is megkapták eddig mindkét esetben. Úgy tűnik, mindezt elhomályosítja az, ahogyan Németh Kristóf viselkedik. A játékostársai közül már többen megjegyezték, hogy nincs egy őszinte pillanata sem, és folyton taktikázik, ezt amúgy a színész sem tagadta. Szerinte itt mindannyian ellenfelek, és minden lehetséges eszközt be kell vetni a győzelemért.

„Ebben a versenyben, ahol a győzelem a cél, minden megengedett, ami nem tiltott” – hogy Németh Kristófot idézzük, de még ezzel a mondattal nem is lenne semmi gond. A nézőket sem ez idegesítette fel, de sokan mélységesen csalódtak a színészben. A teljesség kedvéért idézünk olyat is, aki a sztár mellett áll. 

Németh Kristóf és párja, Zita

Íme néhány megjegyzés Németh Kristófról A legbátrabb páros kapcsán: 

A színész viselkedését többen gusztustalannak minősítették, te hogy látod? 

Exit mobile version