nlc.hu
Sztárok

Háromszoros apa lesz Németh Kristóf

47 évesen harmadjára is apa lesz Németh Kristóf

Feleségével mindig is úgy tervezte, hogy nagy családjuk lesz.

Hatalmas az öröm Németh Kristóféknál, hamarosan újabb gyermekkel bővül a család – írja a Story magazin. A népszerű színésznek az előző házasságából született már egy fia, Lóci, aki 15 éves, és a második feleségével, Zitával is van egy közös fiuk, a 3 és fél éves Levente, akinek már úton van a kistestvére. 

Németh Kristóf,

Nagycsaládos lesz Németh Kristóf – Fotó: Sajtóklub

„Tervünk volt, hogy ha a Jóisten is úgy akarja, bővüljön a család. (…) Zitával mindig is nagy családról álmodtunk” – vallotta be Németh Kristóf. Felesége elárulta, hogy a 3 év korkülönbséget mindenképpen ki akarták várni, hogy Levente már önállósodjon kicsit. 

A házaspár pontosan tudja, hogy a kicsi érkezése átalakítja a jelenlegi életük mindennapjait. „47 éves vagyok, és biztos vagyok benne, hogy most egy vadonatúj élet kezdődik számunkra, de nem félünk a változástól, hanem kifejezetten várjuk azt az új ritmust, amit a harmadik gyermekem érkezése hoz” – vallotta be a színész.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top