nlc.hu
Sztárok

Német Kristóf a családról

Németh Kristóf élete teljesen megváltozott, amióta háromszoros apuka lett

Szerencsére az intim pillanataikat meg tudták őrizni a szülők.

Három és fél hónappal ezelőtt vált háromszoros apukává Németh Kristóf. A színész felesége, Zita augusztusban hozta világra Olivért, azóta pedig természetesen teljesen megváltozott az életük. 

Németh Kristóf

Fotó: Trenka Attila

Kristóf és kedves a Tények Plusznak meséltek arról, hogyan telnek most a mindennapjaik, miközben először a kamerák előtt is bemutatták a kis Olivért. 

„Arra számítottunk, hogy majd káosz lesz, ha megszületik Olivér és két pici gyerekkel, ehhez képest azt kell, hogy mondjam, nagyon jó rendszerünk van. Együtt alszanak el este a gyerekek, úgyhogy nekünk ugyan úgy megvan a közös, kettesben töltött időnk” – kezdte Zita, majd azt is hozzátette, szerencsére a pici napközben is sokat alszik, így jut ideje mindenre. 

Kristóf legidősebb fia, Lóci 16 éves, ezért a legtöbb idejét jelenleg barátnőjével tölti, Kristófék pedig ünnepként tekintenek arra, ha velük van. A két kicsivel pedig csodásak a mindennapjai a színésznek. „Amikor este elcsendesedik a ház és a gyerekek nyugovóra térnek, elsősorban a feleségem jóvoltából, akkor utána ő nem elvonul és befekszik az ágyba, hanem akkor elkezdődik a mi kis romantikus esténk.”

Hogy mit csinálnak ezeken a romantikus estéken? A színész elárulta, filmeket néznek, beszélgetnek, jókat nevetnek és természetesen az intim pillanatok sem maradnak ki az életükből. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top