nlc.hu
Sztárok

Németh Kristófék családi fotója

Címlapon mutatta meg nemrég született kisfiát Németh Kristóf

Már másfél hónapos a kis Olivér.

Minden olyan más most, mint 4 éve, az első közös gyermekük születésénél. Akkor Németh Kristóf és a felesége, Zita egy kétszobás budai lakásban éltek, ahol egy éjszakai etetésnél ébredt az egész család. Most, Szentendrén mindenkinek adott a kényelme: mindenkinek külön hálószobája van. Annak a sok kétségnek, ami szintén jelen volt az akkor még első gyermekes édesanya életében, mostanra szintén nyoma veszett.

Németh Kristóf,

Németh Kristóf bevallotta: harmadjára élhette át az apás szülés csodálatos pillanatát – Fotó: Sajtóklub

„Féltem tőle, hogy esetleg nem így lesz, de ekkora harmónia soha nem volt közöttünk Kristóffal, mint most” – mesélte a Story magazinnak, nevetve megjegyezte: „Pedig Olivér születése után elköszöntünk egymástól: ’Szia, majd két év múlva újra találkozunk.’ Ennek ellenére megmaradt a fix esti programunk: 10 óra és éjfél között még kiülünk a teraszra beszélgetni, vagy megnézünk egy filmet kettesben”.

Németh Kristóf gyesre ment a nyáron, de az őszi szezon a Fórum Színházban is elkezdődött. „Most kezdek visszatérni a munka világába. Idén azonban jóval kevesebb szereplést vállalok, cserébe több lesz az üzleti munka, ami azt jelenti, hogy inkább irányító producerként veszek részt a színház életében. Így próbálok minél több időt a családommal lenni” – árulta el a háromgyermekes színész.

Címlapon Németh Kristóf és családja:

Story-címlap

Kristófék szomszédságában él a sógornője is a családjával, ahol szintén három gyerek van. A legkisebb mindössze 7 héttel idősebb, mint Olivér. „Most úgy élek, ahogy gyerekkorunkban megálmodtuk a testvéremmel. Hiszen még akkor megbeszéltük Zsuzsival: felnőtt korunkban szomszédok leszünk, és együtt babázunk” – jegyezte meg Zita.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top