Sztárok

Németh Kristóf élete most vált teljessé

Németh Kristóf nem húzza ki magát az otthoni feladatok alól.

Németh Kristófnak nemrég született meg második gyermeke. Az apuka pedig nagyon büszke, ott segít, ahol tud – írja a Blikk.

„Zita mindent ösztönösen és jól csinál a kicsi körül, nagyon büszke vagyok rá, mert csodálatos édesanya… Számomra természetes, hogy mindenből próbálom kivenni a részemet. A fürdetés például az én kiváltságom. Zita vetkőzteti le Leventét, és mondja neki, hogy mindjárt jön az úszómester, na az vagyok én. Úgy szoktuk mondani, hogy ez a mi kis wellnessidőnk, és egyben a nap fénypontja is” – mondta Németh Kristóf, akinek nagy fia, Lóci, szerencsére nem féltékeny.

Fotó: smagpix

„Szerencsére egyáltalán nem féltékeny, de ezért teszünk is. Karácsonyra egy londoni utat kapott tőlem, ahová csak mi ketten megyünk majd februárban. Már most tervezzük a programokat, nagyon jó érzés nekem, hogy a fiam szeretne kint színházba menni, de nem maradhat ki a korcsolyázás vagy a parkok megnézése sem. Nagyon jó lesz” – mondta Németh Kristóf.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top