Sztárok

Itt az első babafotó: megszületett Németh Kristófék gyereke, szép nevet kapott

Tizenegy hónnap ezelőtt házasodott össze Németh Kristóf és Szikriszt Zita, és az első házassági évfordulójukat már a közös gyerekükkel együtt ünneplik.

Lassan tíz éve, hogy Németh Kristóf elvált az első feleségétől, Lóci édesanyjától, hosszú agglegényélet után tavaly karácsonykor másodjára is kimondta a boldogító igent. Szikriszt Zitával akkor megosztották a boldogságukat a világgal, és most újra örömmel meséltek a magánéletükről: megszületett a közös gyerekük. A Story magazin exkluzív beszámolójából sok részlet kiderült.

Alig néhány napja, vasárnap 3310 grammal és 55 centivel jött világra Kristóf és Zita első közös gyereke. Az időzítésnek szívből örült a színész, de a felesége is, mert hosszú idő óta – és előreláthatólag is – ez volt a Fórum Színház igazgatójának egyetlen szabad hétvégéje.

„Az utóbbi időben Zitával folyamatosan a naptáramat nézegettük, mikor nem forgatok, nincs színházi előadásom, mikor nem játszom vidéken, szóval sakkoztunk az idővel, hogy is lenne jó a szülés. Mármint olyan szempontból, hogy én is ott lehessek. Persze tudjuk, ez nem kívánságműsor, de azért mégis tervezgettünk. Az utóbbi hetekben a legizgatottabb azonban a nagyfiam, Lóci volt. Alig aludt, tűkön ült, hogy a mikor jön a kis tesó. Mindennap megkérdezte: Esetleg ma? Azt mondta, ha beindul a szülés, és ő iskolában lenne, ne a kórházba menjünk először, hanem mindenképpen érte, mert ki nem hagyná a kis testvére születését. Erre aztán nem került sor” – meséli Kristóf.

November 24-én megérkezett a kicsi, egy hajnali vajúdás után. A kicsi a Levente nevet kapta és Németh Kristófék boldogan mesélnek arról, milyen szeretettel fogadta Lóci a kistestvért. 

Részletek és az első babafozók a Story magazinban: 

A Story címlapján láthatod először Németh Kristóf és Szikriszt Zita gyerekét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top