Sztárok

Jön a baba: Németh Kristóf felesége várandós

A színész és a felesége a nászútjukon tudták meg: Zita várandós. Németh Kristófék a családjuk legtöbb tagjával is csak hazaérve közölték a hírt.

A terhességről a Story magazinnak mesélte a házaspár, hogy két éve, az első randevújuk óta készültek erre a pillanatra. Németh Kristóf és Szikriszt Zita ugyan hét éve ismerik egymást, de a kapcsolatuk az elején csak lassan bontakozhatott ki. A színésznek nagyon fontos volt, hogy Zita jóban legyen a fiával, Lócival, és ez a vágya is teljesült, azután már felgyorsultak az események. Tavaly Kristóf eljegyezte Zitát, és idén télen titokban egybe is keltek

„Pontosan tudtuk, hogy nagy családot, közös gyereket is szeretnénk, így az esküvő után ez lett a legfontosabb” – mesélte a színész a magazinnak, de azért őket is meglepte, milyen hamar teljesült a vágyuk.

A nászútról csodás közös képeket osztott meg Németh Kristóf és felesége, Zita: 

Megnézem
Összes kép (3)

„Elindultunk kettesben a második nászútra Délkelet-Ázsiába. Illetve csak azt hittük, kettesben… Ám egyre több jele volt annak, hogy Zita gyereket vár. Jobb híján thai terhességi tesztet vásároltunk, amelynek nem is nagyon értettük a használati utasítását. Próbáltuk kisilabizálni, hogy vajon úgy működik-e, mint nálunk. Rögtön kettőt vettünk, egy rózsaszínűt meg egy kéket, hogy akár fiú lesz, akár lány, később majd oda tudjuk neki ajándékozni. Mindkettő pozitív lett.”

Az egy hónapos nászút végül pihenéssel telt, és lemondtak a kalandos programokról, és hazaérkezéskor szinte az első útjuk az orvoshoz vezetett. 

Németh Kristóf és Zita a gyerekükről megmutatták az első ultrahangképet is: 

A Story magazinnak mesélt Németh Kristóf és Szikriszt Zita arról, hogy érkezik az első közös gyerekük

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top