Sztárok

Ő ott Németh Kristóf barátnője bikiniben, a hajó orrában

Hogy mennyire boldog Németh Kristóf, arról az utóbbi időben egyre szívesebben beszél. A videójukból úgy tűnik, hogy Zita sem jön már zavarba, ha kamerát lát.

Németh Kristóf először tavaly novemberben mesélt arról, hogy újra szerelmes. Párjával, Zitával egy ideig nem is akartak a nyilvánosság elé állni, de aztán megtört a jég.

„Lassan tíz éve rendszeresen járok egy visegrádi wellnesshotelbe. Zita ott dolgozik, öt éve találkoztunk először. Mindig is megvolt köztünk az a bizonyos szikra, de vagy ő volt foglalt, vagy én, és mivel fontosnak tartjuk a hűséget, mindig is tiszteletben tartottuk a másik kapcsolatát” – emlékszik vissza a színházigazgató. 

Azóta boldogan posztolt Németh Kristóf a nyaralásukról képeket, most pedig a Story Extra kedvéért kamerák elé álltak.

Íme ők: Zita bikiniben hajókázott Németh Kristóffal és a stábbal

Németh Kristóf büszkén mutatta meg a bikiniben napozó Zitát

A pár nemrégiben összeköltözött, és a közös gyerekvállalásról is beszéltek már. Szerencsére a színész fia, Lóci és Zita remekül kijönnek egymással, de ezt valószínűleg majd láthatjuk a felvételeken is, mivel a család együtt hajókázott.

Németh Kristóf és Zita egy forgatásról jelentkeztek be: 

Itt lassítva is láthatod Németh Kristóf minivideójából az egyik jelenetet

Az eredeti videóból nem sokat hallhatsz, de itt láthatod Lócit is a hajó hátuljában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top