Sztárok

Németh Kristóf fia elmondja, mit gondol apja párjáról

Közös főzés ürügyén ment be az RTL Klub Reggeli műsorába Németh Kristóf a fiával, Lócival, közben viszont arról is meséltek, hogyan működnek együtt családként a színész-igazgató új párjával.

Idén novemberben tölti be a tizenegyet Németh Kristóf fia, Németh Lőrinc, vagy ahogyan otthon becézik, Lóci, de olyan rutinosan mozgott a kamerák előtt, mintha mindig is ezt csinálná. Pedig a színész-rendező azért arra mindig ügyelt, hogy a gyerekét ne szerepeltesse „túl”, még ha büszke is rá. 

Németh Kristóf és a fia, Németh Lőrinc „Lóci”

Ma az RTL Klub Reggelijében közösen főzött apa és fia, de előtte még beszélgettek a műsorvezetőkkel arról, hogyan telt a húsvét. Ennek kapcsán szóba került Németh Kristóf és Zita kapcsolata is, amely tavaly nyár vége óta tart.

„Egy csodaszépen épülő kapcsolatról van szó” – kezdte Németh Kristóf, aki a fiára is nézett, miközben a szerelméről mesélt. 

Németh Kristóf és fia, Lóci a Reggeliben

„Nagyon bírom Zitát, mindent szeretek benne” – tette hozzá Lóci, amikor Peller Mariann kérdezgette, és a közös képeken is látszik az összhang. 

#együtt #together #pihi

Németh Kristóf (@nemeth_kristof_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Korábban Németh Kristóf arról mesélt még a BEST magazinnak, hogyan ismerkedtek meg Zitával, akivel legutóbb thalföldi útjukról posztolt közös képeket.

„Lassan tíz éve rendszeresen járok egy visegrádi wellnesshotelbe. Zita ott dolgozik, öt éve találkoztunk először. Mindig is megvolt köztünk az a bizonyos szikra, de vagy ő volt foglalt, vagy én, és mivel fontosnak tartjuk a hűséget, mindig is tiszteletben tartottuk a másik kapcsolatát.”

Ahogyan Kristóf a Reggeliben fogalmazott, a szikra már régóta ott volt, de csak tavaly nyáron lobbant lángra és ezen a kapcsolaton már érződik az is, hogy komolyabb a többinél, mert nemcsak szerelmesek egymásba, de szeretik egymást, és barátok is. 

#phiphi #apart #thebeach

Németh Kristóf (@nemeth_kristof_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top