nlc.hu
Sztárok

Németh Kristóf karácsonya

Németh Kristóf tündéri kisfia, Levente volt a Reggeli sztárja

A napokban ünnepelte Németh Kristóf és Szikriszt Zita a második házassági évfordulójukat, és most megmutatták a tündéri kisfiukat is.

A napokban esküvői fotóval nosztalgiázott Németh Kristóf, aki két éve titkos esküvőn fogadott hűséget Szikriszt Zitának. Azóta a párnak megszületett a kisfia, a kicsi pedig egyértelműen a Reggeli sztárja volt.

Ma reggel a színész-igazgató a Drága örökösök és a Keresztanyu miatt is vendég volt a Reggeli stúdiójában, igaz, csak online, és így a főzőcske közben beszélgetett a stábbal. Már indításként látszott, hogy elemében van, amikor a káposztás hasé készítése előtt megjegyezte: 

„Közben egy pillanat türelmet kérek, mert muszáj meglocsolnom itt a mikulásvirágot” – utalva Rékasi Károly tegnapi alakítására, amiről korábban mi is írtunk. 

Németh Kristóf meglocsolta a mikulásvirágot, amin jót nevettek a Reggeli műsorvezetői

Németh Kristóf meglocsolta a mikulásvirágot, amin jót nevettek a Reggeli műsorvezetői

A jó hangulatú beszélgetés közben Kristóf megmutatta a lakásukat is, de igyekezett csendben maradni, mert akkor még aludt a család többi tagja. 

„Mi már készen vagyunk a lakás dekorálásával. Az idei esztendő az első, amikor nem lesz igazi fenyőfánk, hanem mögöttem látszik egy műfenyő. Sokáig ágáltam ez ellen, de ugye tizenhárom hónapos Levente fiunk, és azért hogy megmentsük őt is a tűlevelektől – ugye mostanában abban a korban van, hogy minden megkóstolna –, meg magunkat is attól, hogy eldőljön a fa, ezért egy ilyen jelképpel szolgálunk. Egyébként gyönyörű szép karácsonyi díszekben pompázik már az egész lakás. Ebben a pillanatban még alszik a családom. 13 éves Lőrinc fiam a szobájában, Levente az édesanyjával az ő szobájában.”

Idén beadta a derekát a fia kedvéért, Németh Kristóféknál műfenyő áll a nappaliban

Idén beadta a derekát a fia kedvéért, Németh Kristóféknál műfenyő áll a nappaliban

Mint kiderült, Kristóféknál a rántott sajt különböző majonézes salátákkal megszokott ünnepi menü, idén viszont sokkal szűkebb körben tervezik az ünneplést. Anyósa süt-főz, az ételeket pedig Kristóf viszi majd haza, és az is biztos, hogy a sztár édesanyja is csatlakozik hozzájuk, aki több hónapos önkéntes karantén után először mozdul ki az otthonából.

Németh Kristóf kisfia, Levente és felesége, Zita a bejelentkezés végén csatlakoztak a sztárhoz
Megnézem
Összes kép (3)

A Reggeli online főzése jól sikerült, mire kész lett a hasé, Levente is felébredt, így ő is szerepelt a bejelentkezésben. Mindenki azonnal elolvadt a kicsitől, amikor haséval kínálta a műsorvezetőket.

Itt visszanézhető a jelenet:

Sztárok gyerekei: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top