nlc.hu
Sztárok

Karácsonyi hangulatú fotón Liptai Claudia családja

Hatalmasat nőttek Liptai Claudia gyerekei, csodaszép karácsonyi hangulatú fotó készült a műsorvezető családjáról

Liptai Claudia elárulta, hogyan készül az ünnepekre a járványveszély közepette.

Ha lehetne, visszaforgatnák az idő kerekét, és gyorsan elfelejtenék ezt az esztendőt. Erre azonban nincs mód, így Liptai Claudia és Pataki Ádám azon van, hogy legalább a karácsonyi ünnepeket felejthetetlenné varázsolja a család számára – írja a legfrissebb Story magazin, amely karácsonyi hangulatú fotósorozatot készített a színésznő-műsorvezető családjáról.

Liptai Claudia

Liptai Claudia az Álarcos énekes vendégnyomozójaként (Fotó: RTL Klub)

Elképesztően megnőttek Liptai Claudia gyerekei, alig lehet rájuk ismerni. „Bizony, Panka már kész nő, szinte eltűnök mellette (…), Marci pedig négyéves múlt, kezd fiúsodni az arca” – mondta el a koronavíruson átesett tévés, aki a járványveszély ellenére is teljes gőzzel készül a karácsonyra.

Story magazin

„Fogalmam sincs, hogy mit hoz a karácsony. Jelen állás szerint tíznél többen nem ülhetünk az ünnepi asztalnál, de a mi családunk jelenleg kilenc főből áll. Túl a betegségen, én már könnyen mondom: nem vagyok hajlandó lemondani a karácsonyról! Még a koronavírus miatt sem. (…) Vallom, hogy a gyerekek hozzák el a karácsonyi csodát, ha másért nem, miattuk ugyanúgy meg kell ünnepelnünk, mint korábban” – jelentette ki Liptai Claudia.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top