Ezt gondolják a magyar férfiakról – Lukács Réka jelentése a Miss Earth szépségversenyről

nlc | 2018. Október 19.
Lukács Réka már több mint egy hete a Fülöp-szigeteken készül a Miss Earth versenyre, ahonnan folyamatosan beszámol nekünk: most például arról beszélt, hogy a magyar férfiak sármja világhírű.

Lukács Réka ismét jelentkezett a Fülöp-szigetekről, ahol éppen a Miss Earth szépségversenyre készülnek fel a lányok. A magyar királynő arról kérdezte a versenytársait, hogy ha voltak Magyarországon, akkor milyenek a benyomásaik, azt azonban nem várta, hogy a versenyzők nagy része a magyar férfiak sármját említi majd meg.

Amikor megérkeztem, és elkezdtem jobban megismerni a lányokat, teljesen el voltam ájulva, hogy szinte mindenki, nemcsak a királynők, de a szervezők, a hotelben dolgozók, mind hallottak Magyarország és főként Budapest szépségéről. Folyamatosan azt hallom, hogy ez a kedvenc fővárosuk Európában, illetve aki még nem volt, attól azt, hogy mennyire szeretne ellátogatni, mert hallotta, hogy nagyon szuper. Illetve rendkívül érdekes, de úgy tűnik, nagyon szerencsések vagyunk mert nemcsak a magyar nők, hanem a férfiak szépsége is világhírű. Rengetegszer hallottam, amióta itt vagyok, hogy úristen a magyar pasik mennyire sármosak, sőt amikor a tévében voltunk felvételen, a végén legalább 20 percig az volt a téma hogy a világ leghelyesebb férfiai Magyarországon vannak. Szó szerint ezt mondta az egyik tévés igazgató: az utcán közmunkásként az utat takarító férfiak is olyan helyesek voltak, hogy elolvadt tőlük.
Megkértem pár lányt, hogy meséljen nekem a Magyarországgal kapcsolatos élményeiről

– újságolta a NLCafe.hu-nak Lukács Réka

Miss Zambia egy meglepő sztorit is elmesélt:

„13-14 évesen volt szerencsém felfedezni Magyarországot és Budapestet. Volt egy barátom, aki ott lakott, Ádámnak hívták, és nagyon szerelmes voltam belé” – kezdte a szépségkirálynő, majd azt is elárulta, hogy soha nem találkozott vele, csak sokat cseteltek és videotelefonáltak egymással. „Sok közös, Sierra Leone-i barátunk volt, így ismertem meg, de sajnos nem tudtunk összefutni.” 

Egy kis ízelítő, hogyan is telnek Réka mindennapjai a felkészítő táborban: 

miss earth verseny lukács réka (1)
miss earth verseny lukács réka (2)
miss earth verseny lukács réka (2)
miss earth verseny lukács réka (3)
miss earth verseny lukács réka (4)
miss earth verseny lukács réka (5)
miss earth verseny lukács réka (6)
miss earth verseny lukács réka (8)
miss earth verseny lukács réka (10)
miss earth verseny lukács réka (11)
miss earth verseny lukács réka (12)
miss earth verseny lukács réka (9)

 

Exit mobile version