nlc.hu
Sztárok

A magyar szépségkirálynő párjának halála

A 2019-es Miss Earth Hungary győztese szeme láttára ragadta el kedvesét a tenger

Blága Tündének hosszú időbe telt feldolgoznia a történteket, de igazán a mai napig sem tudott teljesen megbékélni azzal a ténnyel, hogy a kedvesét elsodorta egy hullám – írja a Blikk.

Blága Tünde az RTL Fókusznak elmesélte drámai nyaralásukat egykori párjával, amelyek során a férfit 2020. december 29-én Tenerifén elsodorta a hullám, miközben a tengerparton állt.

Blága Tünde párjának halála

Fotó: TV2/Mokka

„Folyamatosan gyötörtek az álmok, ha lehunytam a szemem, akkor minden lejátszódott előttem, mert én ott voltam, a szemem láttára történt. Én is meghalhattam volna… Nagyon mélyen voltam, kerestem az utam, nem találtam a vigasztalást. Abban a pillanatban, amikor az emberrel egy ilyen történik, mindig mindent negatívan lát, én meg alapvetően egy pozitív személy vagyok, viszont idő kellett ahhoz, hogy összeszedjem magam, és rájöjjek, hogy ezen nem tudok változtatni, így el kell fogadnom. Az élet megy tovább, valamiért nekem a jóisten ezt az életet szánta” – mondta Blága Tünde.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top