TV-sztárok

Lukács Réka látványos ruhában áll a zsűri elé

A Miss Earth világversenyen Lukács Réka képvisel bennünket, és most megmutatja, milyen ruhában áll a zsűri elé a Fülöp-szigeteken.

A Miss Earth szépségversenyverseny a környezetvédelem köré épül, minden erről szól majd az egy hónapos Fülöp-szigeteki felkészítő tábor során, ahogyan az itthoni felkészüléskor is. Lukács Réka a bemutatkozó videójába is bele kellett építeni, mivel és hogyan segítene.

„A Miss Earth-nek több alversenye van, az egyik ezek közül idén az »Istennő kosztüm fordulója« lesz, témája a »Föld Istennői«. Választanunk kellett egy általunk kreált fiktív vagy létező mitológiai Istennőt, úgy, hogy tükrözze a környezetvédelemmel kapcsolatos választott témánkat és egyben magunkat is” – mesélte Lukács Réka, az NLCafénak.

Miss Earth 2018 magyar versenyzőjének készül a ruhája a világversenyre, ez még nem a végleges

Én úgy kezdtem az ötletelést, hogy végignéztem a mitológiai istennőket, és elolvastam a leírásukat ALECTRONA istennő azonnal megfogott, mert a leírás alapján igazán tudtam vele azonosulni. Alectrona a Nap és a reggelek istennője, aki ragyogásával és szenvedélyével fényt hoz a mindennapokba és felébreszti az alvókat. Én egy nagyon szenvedélyes, tűzről pattant, célokkal, álmokkal teli nő vagyok, ezért ez a karakter nagyon tetszett. Én azt hiszem mindenkit felrázok magam körül. A természetvédelemben pedig a víz téma áll hozzám a legközelebb. Imádom a vizet, legyen az tenger, óceán, tó, folyó. A bemutatkozó videómban is erről beszélek környezetvédelmi szempontból. Szeretném az emberek figyelmét felhívni arra, hogy ne vegyük természetesnek, hogy itt Magyarországon szerencsére van elegendő vizünk, mert ez egy kincs. Ne pazaroljuk, és próbáljuk meg óvni vizeinket, mert a vízszennyezés az egyik legsúlyosabb és legaktuálisabb környezetvédelmi probléma.

Ezek mentén tervezte meg Rabócsi Renáta Lukács Réka ruháját. Elvárás volt, hogy a víz elem valahol megjelenjen a ruhában.

Lukács Réka és Rabócsi Renáta

„A víz motívumok kézzel vannak festve, a díszítés is egyesével  van megalkotva és felvarrva. A fejdísz egy igazi csoda, amit szintèn Renàta és csapata alkotott. A karomon lévő egyedi, a ruhához tervezett karperecet a JANA workshop készítette. Van egy olyan érzésem, hogy ez a ruha biztosan sikert fog aratni a versenyen. És naptár is készül majd kint a képeinkből.”

Lukács Réka a Miss Earth szépségversenyre tervezett ruhájában: 

Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top