Feladta álmait, hazaköltözött Hujber Feri

nlc | 2018. December 18.
A színész válása kapcsán derült ki a turpisság. Hujbernek, úgy néz ki, nem jött be az élet külföldön.

„Tizenöt év az akkor is tizenöt év. Gyönyörű volt. Egész biztos vagyok benne, hogy Magyarországon az emberek kilencven százalékának nincs tizenöt éves kapcsolata. Házassága pedig végképp nem. Mindenkinek köszönöm az érdeklődést, minden a legnagyobb rendben van mindannyiunk életében” – ezekkel a szavakkal hárította a Bors megkeresését Hujber Feri, mikor válásáról kérdezték. Arra azonban nem tért ki, mennyi lemondással járt neki az elmúlt időszak – erre egy névtelenségbe burkolózó ismerőse világított rá.

Hujber felesége, Cynthia már két évvel ezelőtt el akart válni a férfitól, de akkor a procedúra elakadt. „Szimbolikus jelentéssel bírt, hogy a bíróság elválasztotta őt Feritől, most végre ismét önmaga lett. Már régóta nem akart azzal szerepelni, hogy ő a színész Hujber Ferenc felesége” – mondta az informátor, aki szerint a nőnek ez a legnagyobb karácsonyi ajándék.

„Feri egy időben külföldön próbált szerencsét, ám nemrégiben visszaköltözött, hogy közelebb lehessen a gyermekeihez. Bár nincs senkije, jól érzi magát a bőrében. Minden erejével a munkára koncentrál” – tette hozzá a Blikknek a színész ismerőse. Mint korábban megírtuk, hatalmas hévvel hagyta maga mögött az országot Hujber Ferenc, és fogadkozott, sosem tér vissza. Úgy tűnik, ez eddig tartott.

Exit mobile version