Szerelmes az X-Faktort kétszer is feladó Nagy Krisztián

Mona | 2019. Május 18.
Rátalált a szerelem a nehéz sorsú énekesre, barátnőjével az utcán ismerkedett össze.

Nagy Krisztián néhány éve teljesen padlóra került: kétszer feladta az X-Faktort, mentális problémák miatt kórházban is kezelték, ám az elmúlt hónapokban óriási fordulatot vett az élete. A 21 éves énekes összeszedte magát, azóta pedig a szerelem is rátalált – írja a Blikk.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Szinte már görcsösen akartam magam mellé valakit, ám amikor már feladtam a reményt, pont akkor talált rám a szerelem” – árulta el Krisztián, aki az egyik rajongójába, Beatrixba szeretett bele. „Egyszer, amikor a városban sétáltam, odajött hozzám, és kért egy közös képet. Nagyon kedvesnek és szépnek láttam. Még aznap bejelöltem a közösségi oldalon, és beszélgetni kezdtünk. Nem is telt el sok idő, és jött az első randi, amit még jó pár követett, azonnal egymásba szerettünk” – mesélte a bulvárlapnak a Budapestről a nyíregyházi családi házba hazaköltöző extehetségkutatós, aki jelenleg egy zenekarban énekel.

Elmondása szerint mindennap beszélnek telefonon, és amikor csak teheti, felutazik barátnőjéhez Budapestre, de reméli, hogy hamarosan összeköltöznek.

Exit mobile version