Épp ideje frissíteni, amit Bradley Cooper és Lady Gaga viszonyáról tudunk

nlc | 2019. Június 23.
A hónapok óta tartó együtt vannak–nincsenek együtt–alakul a kapcsolatuk hírek és pletykák után végre ideje megnézni, hol is tart a Lady Gaga–Bradley Cooper-sztori.

Csillag születik című film nekem egy kicsit olyan, mint a Mr és Mrs Smith volt a maga idejében, amikor még csak pletykáltak a Jolie–Pitt-románcról, és már csak azért is meg akartam nézni, hogy lássam, kiderül-e az igazság. A Bradley Cooper és Lady Gaga viszonyáról szóló pletykákhoz végül nem kellett a filmet sem látni, elég volt az elhíresült Oscar-gálás parádézásuk.

lady gaga bradley cooper csillag születik románc GettyImages-1131921902

Bradley Cooper és Lady Gaga az Oscar-gálán februárban (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

lady gaga bradley cooper csillag születik románc GettyImages-1127219993

Bradley Cooper és Lady Gaga az Oscar-gálán februárban (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

lady gaga bradley cooper csillag születik románc GettyImages-1127227720

Bradley Cooper és Lady Gaga az Oscar-gálán februárban (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

lady gaga bradley cooper csillag születik románc GettyImages-1131926673

Bradley Cooper és Lady Gaga az Oscar-gálán februárban (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

Akkor meg is írtunk erről mindent, és sokan szavaztak az nlc oldalán, hogy mit gondolnak:

Lady Gaga és Bradley Cooper románcáról már szavaztak az nlc olvasói februárban

Mint látod, a többség nem hitt abban, hogy ez valami igazi, azóta viszont történt ez meg az. Például Lady Gaga hirtelen felbontotta az eljegyzését, és persze, hogy a cooperes pletykákat jelölték meg oknak a magazinok, sőt az énekesnő rajongóinak többsége is. Aztán várni kellett néhány hónapot, és Coopert elhagyta a gyereke anyja, Irina. A pár négyéves viszonya állítólag hónapok óta csak arról szólt, hogy kitalálják, mi lenne a legjobb megoldás a kislányuknak.

Csak felsorolás szintjén, ezek történtek Cooperék szakítása óta: 

Bradley Cooper és Lady Gaga (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for The Critics’ Choice Awards)

Szó, ami szó, ha a tényeknél maradunk, akkor Lady Gaga sztorija nem is olyan ritka. Bradley Cooperről jó néhányszor megjelent már, hogy a filmbeli partnernőjével a forgatások  alatt összemelegedett,. Volt, amelyik igaz volt, volt, amelyik nem. Most az exek közül sokan állítólag szidják a színészt, és óva intik Gagát, de hát a szerelem nem így működik. Az biztos, hogy a színészről soha nem készült annyi kép, amin a partnernője kezét fogja vagy a derekát öleli, vagy magához húzza, vagy szórakoztatja a vörös szőnyegen, mint amikor Lady Gagával turnéztak. Ehhez elég bármelyik fotósorozatot megnézni, vagy bármelyik helyszínen készült képeket.

bradley cooper jennifer lawrence GettyImages-162596483

Bradley Cooper és Jennifer Lawrence négy filmet forgattak együtt, és érezhetően jól működnek együtt, csak dicsérik egymást. Ha azt kérdezték, viszonyuk van-e, mindketten csak annyit mondtak: sosem feküdtünk le egymással, mi nem ilyen kapcsolatban vagyunk (Fotó: Christopher Polk/Getty Images)

bradley cooper jennifer garner GettyImages-544408886

Bradley Cooper és Jennifer Garner együtt forgattak egy filmet, és akkor lettek jóban. Bár sokszor látták őket kettesben, jól megértették egymást a nyilvános eseményeken, senki nem vette komolyan a róluk szóló pletykákat, ők is csak nevetve legyintettek az ilyen kérdésekre (Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

bradley cooper jennifer connelly profimedia-0173084322

Bradley Cooper és Jennifer Connelly közös filmje alatt és után sokan mondták, hogy a színész odáig van a kolléganőjéért, de ez nem talált viszonzásra. Erről azonban nem beszélt egyik sztár sem (Fotó: Profimedia, Visual movies)

scarlett johansson bradley cooper GettyImages-113303503

Bradley Cooper és Scarlett Johansson a közös filmjük után többször mentek el együtt vacsorázni, és sok paparazzi kép készült róluk, a románcuk egyértelmű volt, bár erről sosem beszéltek. Akkor mindketten egy szakítás után voltak, és egyszerűen csak szórakozásra vágytak (Fotó: WireImage)

Bradley Cooper és Rachel McAdams profimedia-0176165721

Bradley Cooper és Rachel McAdams két filmet forgattak együtt, utána egy rövid románcuk volt, de a színész nem sokkal később találkozott Suki Waterhouse modellel, akivel utána randevúzni kezdett (Fotó Profimedia, Backgrid USA)

bradley cooper zoe saldana GettyImages-151251442

Bradley Cooper és Zoe Saldana 2012-ben kezdtek bele a se veled-se nélküled kapcsolatukba, és közben öt filmet forgattak is együtt. Bár sokáig azt mondták, barátok maradtak, a színésznő egy Marie Claire-interjúban elmondta, hogy sosem tisztelte őt Bradley, és semmit sem akar többé tőle (Fotó: Gregg DeGuire/WireImage)

renee zellweger bradley cooper profimedia-0038441226 (1)

Renée Zellweger és Bradley Cooper viszonya egyértelmű volt a közös filmjük után, ők sem tagadták, sőt a színésznő máig jóban van Bradley anyjával (Fotó: Profimedia)

sienna miller bradley cooper GettyImages-460543400

Sienna Miller és Bradley Cooper két filmet forgattak együtt, mind a két alkalommal érezhető volt, hogy vonzódnak egymáshoz, de mert mindkettőjüknek volt kapcsolata a közös munkák idején, tagadták a viszonyukat (Fotó: Gilbert Carrasquillo/FilmMagic)

 

 

Exit mobile version