nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett elképesztő szettjei

Köllő Babett elképesztő szettjeit az extrém-királynő, Lady Gaga is megirigyelheti

Korábban Lady Gaga ruháin volt kiakadva a fél világ, most már Babett nyomdokába sem ér.
Köllő Babett és Lady Gaga

Valószínűleg mindenki emlékszik, hogyan robbant be a köztudatba 2008-ban Lady Gaga. Amellett, hogy tehetséges énekesnő, és azóta is kevés olyan buli van, ahol ne csendülne fel egy Poker Face vagy Dance Dance című szám, folyamatosan sokkolta a nagyérdeműt a megjelenésével. 

Gaga sztársága elején sokszor tűnt ki a tömegből azzal, hogy extrém ruhákat öltött magára, amelyekben vagy a teljes arcát eltakaró dísztől majdnem megfulladt, vagy nemes egyszerűséggel “elfelejtett” felöltözni a koncertjére, és szimplán melltartót, bugyit és egy harisnyát viselt. A két legemlékezetesebb megmozdulása az lehetett, amikor a karácsonyt-utáló popsztár egy konkrét karácsonyfát viselt a feje tetején, a másik pedig amikor a 2010-es MTV Video Music Awardson egy nyershúsból készült költeményben jelent meg. A slusszpoén az volt, hogy mikor átkellett vennie az „Év videója” díjat, Chert kérte meg, hogy fogja meg a kis húsos táskáját.

Gaga később azt mondta Ellen DeGeneres vegán talkshow műsorvezetőjének, hogy nem állt szándékában a vegetáriánusokat vagy a vegánokat megbántani a nyershúsos ruhával, amely több mint 50 kiló húsból készült. „Sok értelmezése van” – mondta Gaga.

Ha hamarosan nem állunk ki jogainkért, annyi jogunk lesz, mint a húsnak a csontjainkon. És nem vagyok egy darab hús

Lady Gaga 2009
Megnézem
Összes kép (4)

Mint tudjuk, amióta színésznőként is megcsillogtatta tehetségét a Csillag születik című filmben, a popsztár maga mögött hagyta bohókás énjét és sokkal letisztultabb lett a stílusa. Bár néha vannak klipek, amikben megőrzi extravagánságát, azok már nyomába sem érnek a 10 évvel ezelőtti stílusához.

Ezen a ponton át is térhetünk a magyar Lady Gagára, azaz Köllő Babettre. Az élő show-s műsorokban mindig ügyelnek arra, hogy a zsűrik, mentorok, coach-ok különleges kinézetet kapjanak. Azonban Köllő Babettel mintha kicsit megszaladtak volna a tervezők. Minden tavaly kezdődött, ugyanis a műsorvezetőt hol egy szerepbe bújtatják, például amikor Majka szerint az egyik élő adásban ő volt Cardi B pornós verziója, vagy olyan ruhákat aggatnak rá, amik mellett senki nem tud elmenni szó nélkül. Till Attila szerint az egyik alkalommal úgy nézett ki, mint egy harci kutya, a következő adásban pedig szadó-matyó volt. 

Te császárnőnek öltöztél, a Babett meg olyan, mint egy szado-matyó

 – mondta tavaly novemberben Till Attila Tóth Gabinak, aki rávágta  – Stílust cseréltünk… mint egy újragondolt népi izé.” Majka pedig megszámolta Babett ruhájának rétegeit, majd megállapította, olyan, mint a kidíszített Miki egér. Habár ezek mind stílusos szettek voltak, az már kevésbé, amikor Babett két kilogó műmellet kapott.

Köllő Babett Sztárban Sztár leszek! 2022
Megnézem
Összes kép (4)

Kiss Márk, a stylistja idén sem finomkodik, ha a színésznőről van szó. Amint elindultak az élő adások, az emberek fél szeme Tóth Gabira szegeződött, aki a válása és új szerelme között lavírozik éppen, másik szemükkel pedig a hétről hétre különlegesebb ruhákba bújó Babetten csodálkoznak. A szőke szépség idén volt már Pamela Anderson, orrpiercinges rocker csaj, tündérmesébe illő hercegnő, amikor a Hamupipőke ihletésű kreáció legszembetűnőbb különlegessége a lebegő hatású, merevített felsőrész volt, melyet mintha a kis madárkák tartottak volna a levegőben.

Köllő Babett Sztárban Sztár leszek! 2023
Megnézem
Összes kép (4)

Ezekért mind a nézők, mind a rajongók odavoltak, az utolsó adásban viszont sokak szerint túl lőttek a célon, ugyanis Babett egy realisztikus küllemű műkígyókkal dekorált ruhában zsűrizett. Talán ez volt az első olyan alkalom, amikor a kommentelők nagyon is hangot adtak nem tetszésüknek a ruhát illetően:

Babett, eskü sosem gondoltam volna, hogy lesz olyan ruha ami még rajtad sem áll jól….ezt a lehetetlen küldetést is teljesíteni tudta a stylist. Elismerésem neki, de még inkább neked, hogy vállaltad a viselését. Téged szeri, de a ruha botrány.” 

Erre a ruhára szavak nincsenek olyan elképesztően ronda, gusztustalan. Mintha egy állatkertben lennem. Én fél nem venném. A stylist egy kicsit visszafoghatná magát.

Babett, te szép vagy, csinos vagy – a stylist viszont végre felmondhatna. Rettenetes agymenései vannak, ez is egy újabb rémség. Szörnyű, nincs jobb szó rá” – olvasható a kommentszekcióban. Persze akadtak olyanok is, akiknek tetszett a szett. „Nagyon jól áll. Mint egy kígyóbűvölő

Ennél a ruhánál már tényleg eltudjuk képzelni, ahogy Lady Gaga is elismerően csettint, hogy valaki képes volt őt túlszárnyalni. Bár, mi nem gondolnánk, hogy Babett kedves, jó humorral és érzékenységgel ellátott személyiségéből akár egy cseppet is elvenne, ha néha pár tekergő kígyót aggat magára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top