nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett szettje

Köllő Babettet szétszedik a szettje miatt: „Erre a ruhára szavak nincsenek”

A kommentelők nem kímélték a színésznőt.

A Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásában is kitettek magukért a stylistok. Majka, Tóth Gabi, Pápai Joci és Köllő Babett újra meglepő és feltűnő szettekben léptek a nézők elé. Utóbbi például egy kígyószettben érkezett. Babett szerint a ruhát az ókori görög vázák inspirálták. Mivel Joci fél a kígyóktól, meg is jegyezte, hogy elég ijesztő számára a színésznő viselete. A kommentelők ennél sokkal kritikusabbak voltak Babettel, akinek az Instagram-oldalát ellepték a negatív hangok.

„Babett, eskü sosem gondoltam volna, hogy lesz olyan ruha ami még rajtad sem áll jól….ezt a lehetetlen küldetést is teljesíteni tudta a stylist. Elismerésem neki, de még inkább neked, hogy vállaltad a viselését. Téged szeri, de a ruha botrány.” 

„Erre a ruhára szavak nincsenek olyan elképesztően ronda, gusztustalan. Mintha egy állatkertben lennem. Én fél nem venném. A stylist egy kicsit visszafoghatná magát.” 

„Babett, te szép vagy, csinos vagy – a stylist viszont végre felmondhatna. Rettenetes agymenései vannak, ez is egy újabb rémség. Szörnyű, nincs jobb szó rá” – olvasható a kommentszekcióban. Persze akadtak olyanok is, akiknek tetszett a szett.

„Nagyon jól áll. Mint egy kígyóbűvölő” – írta egy másik rajongó.

A bejegyzésre már csak korlátozottan lehet megjegyzéseket tenni. 

Köllő Babett

Köllő Babett egy korábbi adás szettjében. (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top