nlc.hu
Trend

Optikai illúziót keltő ruhák divatja

Köllő Babett mesés ruhájáért a sztárok is odavannak

A Sztárban sztár leszek! zsűritagjának ruhája ismerős volt, mégpedig a nemzetközi kifutókról és a vörös szőnyegről.

Szó szerint tündérmesébe illő ruhában zsűrizett Köllő Babett a Sztárban sztár leszek! hétvégi adásában. A zsűritag öltözékét, ahogy minden héten, úgy ezúttal is Kiss Márk divattervező-stylist álmodta meg. A Hamupipőke ihletésű kreáció legszembetűnőbb különlegessége a lebegő hatású, merevített felsőrész volt, melyet mintha a kis madárkák tartottak volna a levegőben.

Köllő Babett

Köllő Babett a Sztárban sztár leszek! 7. élő műsorában (Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba)

A ruha stílusa ismerős volt, mégpedig a nemzetközi kifutókról, illetve a vörös szőnyegről, hiszen jelenleg igen markáns trendként vannak jelen a divatban az optikai illúziót keltő, szoborszerű megoldások. Köllő Babett öltözékéhez hasonló merevített mellrészt a Loewe spanyol luxusdivatház 2023-as tavaszi-nyári kollekciójának egyik modelljén láthattunk, melyet egy alkalommal Emma Watson is magára öltött. Az alábbi galériában megcsodálhatod ezt a ruhát, és további, hasonló stílusú kreációkat is, melyeket világsztárok viseltek az elmúlt hónapokban. 

Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top