nlc.hu
Sztárok

Till Attila szettje

Till Attila glitteres ruhája kiverte a biztosítékot a kommentelőknél

A Sztárban Sztár leszek műsorában a stylistok igyekeznek minél extrémebb és bevállalósabb ruhadarabokkal felhívni a nézők figyelmét.

Az idei Sztárban Sztár leszek! évadában is kitettek magukért a stylistok, és ez alól a legutóbbi adás sem volt kivétel. Nem vonakodtak az extrémebb szín, illetve formák használatától, ami a kommentelőknek is szemet szúrt. Ahogyan azt már megszokhattuk, a műsorvezetőt, Till Attilát például mindig valamilyen különleges mintázatú zakóban láthatjuk, azonban a mostani rózsaszín csillogós szettje sokaknál kiverte a biztosítékot. 

„Kedves Attila, Ez a Barbie-s csillogó tunika a legborzasztóbb cucc, amit valaha is rád adtak!!! Én kedvellek és a műsort is, de szerintem ma inkább nem nézem, mert ahányszor meglátjuk rajtad ezt a rózsaszín női ruhát, csak felhúzzuk magunkat” – írja az egyik Instagram-felhasználó még a műsor kezdete előtt.

Till Attila (Tilla)

Till Attila (Tilla) (Fotó: Birton Szabolcs)

Tóth Gabi összeállítása a halloweenre emlékeztetett minket. Elmondása szerint a ruhaköltemény a Francine nevet kapta, méghozzá Liza Minnelli a New York, New York filmbeli karakteréről. A ruha üzenete pedig nem más, mint: 

„Merjünk nagyot álmodni, még ha ez az álom megvalósíthatatlannak is tűnik a körülményeinkhez képest. Ne befolyásoljon minket semmilyen külső tényező, higgyünk magunkban és tartsunk ki a céljaink mellett a végsőkig, Ez végül meghozza a várt sikert és az olykor fájdalmasnak tűnő, rögös út értelmet nyer.”

Természetesen Köllő Babett sem engedte elvonni magáról a figyelmet, hiszen egy Kiss Márk által tervezett ruhában jelent meg, aminek üzenetét nehéz lenne megfogalmazni, viszont a zsűritag Alien szupersztárként jellemezte magát. Köllő Babett-től ez nem újdonság, hiszen előszeretettel viseli akár a megosztóbb és bevállalósabb ruhadarabokat is. Ezt az idei évadban olykor a műsorvezető vagy zsűritársa, Majka sem hagyta figyelmen kívül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top