nlc.hu
TV-sztárok

Köllő Babett bomba szettjei

Sztárban sztár leszek!: Köllő Babett extrém szettjei

Köllő Babett-től megszokhattuk a bevállalós darabokat, de a Sztárban sztár leszek! idei évadában néhány ruhadarabja annyira megosztó volt, hogy Till Attila vagy épp Majka sem hagyta szó nélkül.

Köllő Babett és Tóth Gabi hétről hétre sokkolják a nézőket extrém szereléseikkel a Sztárban sztár leszek!-ben.

A Sztárban sztár leszek! egyik adásában mintha egymás bőrébe bújtak volna mentortársával, ugyanis Babett egy hasonló szettet kapott.

„Te császárnőnek öltöztél, a Babett meg olyan, mint egy szado-matyó – mondta Till Attila Gabinak, aki rávágta: – Stílust cseréltünk… mint egy újragondolt népi izé”. Majka pedig megszámolta Babett ruhájának rétegeit, majd megállapította, olyan, mint a kidíszített Miki egér. 

Köllő Babett extrém szettjei

Babettnek minden stílus jól áll. De a fiúk azért élcelődtek rajta. (Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Tilla egyébként nem egyszer tett megjegyzést Babett ruhájára:

„Az élő-show-k felénél vagyunk, 5. élő adás. Nem tudom, ennek köszönhető-e a harci szellem. Vagy miért öltöztél harci kutyának, Babett?” – kérdezett rá Tilla, utalva arra, hogy a mentor szettjét szegecsek borították. „Aki megölel, az meghal” – tett hozzá viccesen a műsorvezető.

Köllő Babett extrém szettjei

Babett igazi domina szettben. (Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Voltak visszafogottabbnak (tűnő) ruhadarabok is. A zsűripult eltakarta ezt a visszafogottnak látszó összeállítást, ami mégsem volt az:

Köllő Babett extrém szettjei

Egyik kedvencünk! (Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Babett extrabevállalós, és semmi kétség, jól áll neki:

Köllő Babett extrém szettjei

Babettet nehéz nem észrevenni (Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top